Ahol alga van, ott élet van


Bolygónk oxigén készletének 90%-át termelik, azaz kilencszer többet, mint az összes többi növény együttesen.
A mikroalga a legzseniálisabb teremtmény, melyet a biológia e Földön létrehozott. 3 milliárd éve létezik ezen a bolygón. Ő Földünk legősibb lakója, amely hihetetlen ellenállóképessége folytán túlélte a földtörténet során bekövetkezett valamennyi katasztrófát.
Az alga a legtöbb vitális anyag hordozója. Számos országban a táplálék fontos részét képezi. 2008- több, mint 36000 japán élte meg a 100. életévét, köszönhetően a helyes életmódnak, a megfelelő táplálkozásnak. Egy japán évente 10 kg algát fogyaszt.

Miben különbözik az alga az eddig ismert megoldásoktól?

  • Az egyetlen, amely 4000 –nél több természetes hatóanyagot tartalmaz
  • Az egyetlen, amely 90%-os mértékben felszívódik

Ahol algák vannak, ott élet van. És ahol algák vannak, ott ennek köszönhetően talán a rák előfordulása is ritkább. Nem utolsósorban ez az oka annak, hogy napjainkban ennek a földi áldásnak két képviselője áll megkülönböztetett figyelmünk középpontjában: a Chlorella és a Spirulina.
A Chlorella hihetetlen méregtelenítő hatásával szerzett hírnevet. “Összegyűjti”, mobilizálja és kivezeti a nehézfémeket az emberi szervezetből. És erre nem csak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben, sőt a test különféle raktáraiban, például a zsírszövetekben is képes. Ezen  felül a Chlorella egyedülálló CGF faktorral is rendelkezik. Ez az anyag, laboratóriumi körülmények között képesnek bizonyult tumorok növekedésének megfékezésére. Ez azért elgondolkoztató eredmény!
A Spirulina egyike a legalapvetőbb és vitális anyagokban leggazdagabb élelmiszernek. Valójában egyfajta kicsinyke zöld erőmű, melynek tápanyagtartalma lenyűgöző. Ez az oka annak, hogy tudósok és laikusok egyaránt elragadtatással nyilatkoznak róla. Kimagasló tulajdonsága a phycocyanin tartalma, annak is  biológiailag aktív hasznosulása. Ennek az egészségre oly támogató összetevőjének köszönhető, hogy nagyszerű hatással van fertőzések, gyulladások esetén, sőt a rák kialakulásával kapcsolatban is.
A Chlorella és a Spirulina egy termékben történő kombinációja optimális tápanyag-felvételt biztosít. Először a Chlorella megtisztítja a sejteket, ezt követően a Spirulina ellátja azokat számos tápanyaggal.

Amennyiben mikroalga termékeket szeretne vásárolni, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A termékekről bővebben olvashat a MIKROALGA TERMÉKEK MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá