Antioxidáns természeti csoda


Szenzációs rendszer a mindennapokra

Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabadgyökök jelentik. A szabad gyökök megtámadhatják a test sejtjeit Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időben, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, ízületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.
Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodást elkerüljék – mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne – a természet „antioxidáló hadsereget” hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismertebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamin~ valamint a béta-karotint számítjuk. A karotionidok csoportjához tartozó asztaxantin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – világszerte egyedülálló szerepet játszik.
Egyes kiváló antioxidánsok, mint például a C vitamin adott körülmények között – mikor semlegesítik a szabad gyököket – maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteke~ azaz „prooxidatívvá” válnak. Az asztaxantinnál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin

20-szor erősebb mint a szintetikus asztaxantin
50-szer erősebb mint a béta-karotin
60-szor erősebb mint a C vitamin
550-szer erősebb mint az E vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik „prooxidatávvá”, így gond nélkül fogyasztható.

Nagyobb vitalitás, jobb erőnlét, erősebb ellenállóképesség, kiváló egészség

Korunk sokféleképp emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar jóvoltából ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesül. A Green Gold IMUNE egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, melyet a négy legértékesebb mikroalgatípusból, a Haematococcus Pluvialis-Algából, mely többezer kiváló biológiai hasznosíthatóságú vitális anyagot tartalmaz, valamint Spirulina Platensisból, Lithothamnium Calcareumból és a Chlorella Vulgarisból nyernek és megtalálható benne a természetes asztaxantin, a világlegerősebb antioxidáns sejtvédőpajzsa.
A Green Gold IMUNE a világrekord­antioxidánssal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, valamint másodlagos növényi összetevőkkel és nélkülözhetetlen aminosavakkal most az Ön elengedhetetlen vitalitás-terméke lehet.

Teljeskörű hatás-egyedülálló összjáték három fázisban

A Green Gold IMUNE vitális anyagösszetétel egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül: Először a Chlorella segíti testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől. Ezt követően a Spirulina és a Lithothamnium rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal látja el szervezetét és felkészíti a mindennapi igénybevételre. A folyamatot végül a természetes asztaxantin koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

1.fázis

A Chlorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.

2.fázis

A Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.

3.fázis

A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

A legintenzívebb sejttisztítás

Chlorella: egyedülálló „méregmágnes” hatás

Szervezetünk napról napra egyre több méreganyagnak van kitéve, melyek hosszútávon lerakódnak a sejtjeinkben, megváltoztatják a testfunkciókat és káros hatással vannak egészségünkre. Kiváló tisztítóereje által a Chlorella mikroalga a méregtelenítés vitathatatlan „mestereként” vált ismerté. Összegyűjti a méreganyagokat és eltávolítja őket a szervezetből. Itt több tényező játszik közre, mint például az egyedülálló sejtfalstruktúra, valamint az alga egyedülálló filteraktívanyag­tartalma, például a klorofill. A folyamatban a sporopollenin különleges szerepet tölt be. A természetben kizárólag a Chlorella algában található meg és valóságos „méregmágnesként” működik.

Értékes és egyedülálló hatóanyagok

Rekordmennyiségű, erősen koncentrált klorofill és sporopollenin, amely a két leghatásosabb károsanyagmegkötő
Természetes antioxidánsok, polifenol és másodlagos bioaktív anyagok
Rendkívüli koncentráció a következő összetevőkből: teljesértékű, növényi fehérje, valamennyi alapvető aminósav, B-komplex vitamin, K vitamin, valamint ásványi anyagok és olyan nyomelemek, mint a magnézium, kálcium és a szelén

Kiemelkedően gazdag sejttáplálás

Spirulin& Lithothamnium: A világrekord-sejttáplálók

Annak érdekében, hogy testünkben minden szervünk hatékonyan lássa el funkcióját, kiváló minőségű, nagy koncentrációjú természetes vitális anyagokra van szükségünk. A maják már többezer évvel ezelőtt is ismerték az algák kimeríthetetlen gazdagságát vitális anyagokban, valamint az emberi testre kifejtett kedvező hatásukat.

Spirulina Platensis

A Spirulina „természetes kincsesládája” egyedülállóan kiegyensúlyozott összetételben tartalmaz kiemelkedő mennyiségű természetes anyagot, mely egészségünk számára nélkülözhetetlen. A Spirulina vékony sejtfalán keresztül az emberi test rendkívül jól fel tudja venni a vitális anyagokat éppen ezért biológiai hasznosíthatóságuk 90 %, azaz teljes mértékben egyedülálló.

A Spirulina Öszehasonlítása

300 %-kal több kalcium mint a tejben
2300 %-kal több vas mint a spenótban
3900 %-kal több béta-karotin mint a burgonyában
375 %-kal több fehérje mint a tofuban

Lithotamnium Calcareum

A mikroalga annak köszönheti különleges hírnevét hogy természetes anyag és szerves kálcium és magnézium tartalma világrekordot dönt ezek az összetevők a csontok, a bőr és a haj alapelemei. Ázsiában éppen ezért a csontritkulás nem jelent gondot.

Kiváló tápanyagsűrűség

Rekormdennyiségű, több mint 4 000 természetes vitális anyagot tartalmaz, többek között:

Vitaminokat (A, B, D, E és K)
Telített és telítetlen zsírsavakat, mint például a rendkívül fontos omega-3-zsírsavat
Ritka, de nélkülözhetetlen nyomelemeket például jódot, szelént, cinket, kobaltot, rezet, vasat és krómot
Aminosavakat mind a nyolc alapvető aminosavval együtt mint az izoleucin, leucin, lizin és fenil-anin
Antioxidánsokat elsősorban a karotionid csoportba tartozó béta-karotint

A legerősebb testvédelem

Kiváló hatékonysága tudományosan bizonyított

Az algák már 3 milliárd évvel ezelőtt, a korai Földünk időjáráskáoszában is dacoltak a legviszontagságosabb természeti körülményekkel. Az„asztaxantin” természetes anyagának köszönhetően ­amely a világ egyik legerősebb természetes védőpajzsa – átvészelték a legnagyobb hőmérsékletingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig.
Időközben a természetes asztaxantin a „világlegerősebb antioxidánsaként” vált ismerté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek. Ez a folyamat egy, a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. Az asztaxantin védőfunkcóinak köszönhetően, mélyalvás állapotában az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téti, jeges hideget is átvészelik. Csak akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat amikor az életkörülmények ismét  megfelelőek lesznek, azaz elegendő táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek.

Green Gold Imune

Összetevők

Spirulina Platensis mikroalga
Chlorella Vulgaris mikroalga
Lithothamnium Calcareum
Haematococcus Pluvialis

Kiszerelés

180 kapszula/doboz.
Ajánlott fogyasztás: napi 6 kapszula, időben egyenletesen elosztva, bő folyadékkal

Amennyiben szeretné megvásárolni a termékeket, akkor csatlakozzon a WebStarhoz vagy vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A WebStarról bővebben olvashat a WELLNESS AZ INTERNETEN MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá