CÉLUNK

A wellnesssziget portált azért hoztuk létre, mert lehetőséget, illetve megoldást szeretnénk nyújtani mindazok számára, akik jóllétet szeretnének maguknak biztosítani. Szeretnék megőrizni vagy visszanyerni testi- lelki egészségüket. Oldalainkon megoldást találhat problémáira akkor is, ha több jövedelemre szeretne szert tenni vagy anyagi függetlenségre, több szabadságra vágyik.
Sajnálatos tény, hogy egyre több súlyos megbetegedés jelentkezik egyre fiatalabb korban. A betegségek 80%-a a helytelen táplálkozásra vezethető vissza. Legyengült immunrendszerünk egyre több megterheléssel néz szembe, mely súlyos következményeket von maga után. A stressz, a családi- és munkahelyi problémák, a mozgásszegény életmód és egyéb negatív környezeti hatások következtében testünk sav-bázis egyensúlya felbomlik. Mindezeken túlmenően még táplálkozási szokásainkkal tovább fokozzuk a bajt és kedvelt élelmiszereinkkel még több savat viszünk be a szervezetünkbe, s testünk lassan teljesen elsavasodik. Mivel az emberi test alapvetően lúgos kémhatású, mindenképpen vissza kell fordítanunk a folyamatot és lúgosítanunk kell. Erre pedig a legjobb megoldás a lúgosító diéta és a mikroalgák fogyasztása. Az alga a legtöbb vitális anyag hordozója, mely nélkülözhetetlen a lúgosításhoz, az inmunrendszer erősítéséhez, s ezáltal betegségek megelőzéséhez és gyógyításához.Mit kell tennünk? Méregtelenítsünk! Lúgosítsunk! Töltsük fel szervezetünket a megfelelő tápanyagokkal!
A Wellstar mikroalga-alapú termékei segítséget nyújtanak szervezetünk megfelelő szintű méregtelenítésében, lúgosításában és tápanyaggal töltik fel a megfáradt sejteket.
A WellStar Önnek egy olyan munkahelyi környezetet teremt, amelyben rövid idő alatt sikeres lehet és megteremtheti magának és családjának az áhított anyagi biztonságot! Wellness tanácsadóként sok pénzt kereshet, sok érdekes emberrel megismerkedhet és segíthet másoknak problémáik megoldásában!