Chlorella- Rendkívüli tisztító hatás


A Chlorella Vulgaris rendelkezik a szervezet méregtelenítésének figyelemreméltó képességével. A nap, mint nap levegővel, vízzel és különböző élelmiszerekkel magunkhoz vett káros anyagok eltávolításában segít. Ilyenek például az amalgám, fogtömésekben található nehézfémek, valamint a klórozott szénhidrogének, növényvédő és rovarirtó szerek. Ezek éppúgy megtalálhatóak a kolbászfélékben, a nyers húsban vagy a különféle felvágottakban, mint az ásványvízben, borban, sörben, valamint gyümölcsökben és zöldségekben is. A Chlorella gyakorlatilag begyűjti ezeket a nehézfémeket és kivezeti azokat a szervezetből. Ráadásul erre nem csak a bélrendszerben képes, hanem a vérkeringésben is, sőt olyan raktározó területeken, mint például a zsírszövetek. Ezt a fajta “tehetséget” rendkívül koncentrált klorofill és pigmenttartalmának, illetve a cellulóztartalmú, erőteljes sejtfalának köszönheti.
Ezen utánozhatatlan méregtelenítő képességén kívül óriási a jelentősége annak a komoly B vitamin tartalomnak mely többek között az aminosavak bélrendszerben történő felszívódását és azoknak a szervezet egészében történő szállítását segíti elő. Támogatja az immunrendszert, gyorsítja a sebgyógyulást, szabályozza a bélműködést, gondoskodik a bélflóra egyenúlyáról és segíti a máj működését.
A Chlorella alga ilyen széleskörű hatását a tudósok Chlorella Growth Factor-nak (CGF-nek) hívják. Ezt a Chlorella több összetevőjének kombinációjából álló hatóanyagot eddig méltatlanul keveset tanulmányozták, noha az a tulajdonsága, hogy képes a rosszindulatú daganatok növekedésének lassítására, igazán figyelemreméltó.

Mi mindent tartalmaz a chlorella?

 • teljesértékű növényi fehérjét az összes aminosavval, többek között mind a nyolcféle alapvető aminosavat
 • ásványi anyagokat és alapvető nyomelemeket, például magnéziumot, káliumot, mangánt, vasat, cinket, kálciumot
 • számos vitamint, többek között C- és E-vitamint, niacint, B-vitaminokat, ezen belül a B12-t aktív formában, K-vitamint, pantotensavat, folsavat
 • klorofillt, az akár négyszázalékos tartalommal a legmagasabb mért klorofillhányad
 • antioxidánsokat, polifenolt és sok más gyógyászati szempontból hatékony összetevőt
 • telítetlen zsírsavakat, mint a linolén- és linolsavat
 • A chlorella – vélhetően egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően – képes a szervezetben lerakódott káros – és méreganyagokat megkötni és kivezetni. Magas klorofilltartalma miatt, minden egyes chlorella sejt egy naperőmű, mely a fény energiáját fotoszintézis útján tápanyaggá alakítja!

A Chlorella hatásterülete

 • magas klorofill tartalma miatt igen erős méregtelenítő hatású
 • 45-55%-a növényi protein, 20 vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek
 • a káros anyagokat, pl. szabadgyököket, nehézfémeket megköti és kiválasztja
 • beépíti a vasat, cinket, lizint
 • magas lúgtartalmának köszönhetően segíti a szervezet természetes PH-értékét fenntartani

Amennyiben mikroalga termékeket szeretne vásárolni, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A termékekről bővebben olvashat a MIKROALGA TERMÉKEK MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá