Legyengült immunrendszerünk egyre több megterheléssel néz szembe


Az immunrendszer több funkciót is betölt: elpusztítja az ártalmasnak ítélt élő organizmusokat, semlegesíteni képes bizonyos mérgező anyagokat, lebontja az öreg sejtjeinket az újjáépítéshez, méregteleníti és tisztítja a testet, védekező anyagokat halmoz fel, immunissá képes tenni a szervezetet bizonyos már leküzdött antigének ellen. (Antigén = baktérium, vírus, káros idegen anyag, meg nem emésztett fehérje, stb.) Kétféle védekező mechanizmusra képes: vagy általános védelmi, vagy egyedi és kizárólag egy bizonyos antigén ellen. Az életünk során különféle fertőzésekkel találkozva immunis védelmet alakít ki ellenük külön-külön.

Gyengítő tényezők

Ezekkel szinte mindenki tisztában van, ennek ellenére alig van valaki aki tesz ellenük valamit is. Az immunrendszer képessége függ az általános egészség és fizikai fitness mértékétől, az egészséges életmódtól, táplálkozástól, káros szenvedélyektől, de ezektől függetlenül az ellenálló képesség nagymértékben lecsökken a negatív gondolkodásmód, zaklatott életvitel, túlhajszoltság és stressz miatt. A sort lehetne folytatni környezeti és munkahelyi ártalmakkal túlhajszolva az immunrendszert, ideértve lég-, víz-, ételszennyeződéseket, sugárzásokat, például röntgen-felvételek, tévé és computer monitor, mikrohullámú sütő, mobil telefon…

Rák-betegség

Nagyon sok beszámoló van rákból való teljes felépülésre. Ennek az esélye 3 fő tényezőtől függ:

- a máj és más fõszervek megmaradt működési képessége
- az immunrendszer még vissza-regenerálódhatóságának foka
- a beteg küzdeni akarásának mértéke

Sokan nem is hinnék el, hogy milyen nagy az esélyük. Ha a megfelelő tápanyagok anyagcseréje visszaállítható és ha a kiváltó intoxikációs hatás megállítódik, akkor a szervezet méregtelenítő képességét kell megnövelni, hogy az meghaladja a ráksejtek toxin termelődését, ami kialakít egy kedvezőbb vér összetételt. A megjavult keringés és megnövekedett oxigén-tartalom a test egészére kedvezően hat, és remény van arra hogy visszatartsa, vagy akár meg is állítsa a daganat terjedését és egyidejűleg segítse az immunrendszer vissza regenerálódását.
A küzdelem további sikere azon múlik, hogy vajon a test valahogyan megnövelt természetes antitumor küzdő- és az immunrendszer rákölő képessége meghaladja-e a ráksejtek osztódási képességét.
A legfontosabb tényező nem a rák elterjedtségének foka, hanem a test megmaradt regeneratív képessége.
Másvégről ha a ráksejtek túlságosan is gyorsan roncsolódnak szét, akkor az több toxint halmoz fel, mint amennyit a szervezet képes lenne eltávolítani. Tehát a máj, vastagbél tisztán tartása létkérdés. Azaz megint a megfelelő táplálkozás szükségességéhez jutottunk. Erről a témáról bővebben olvashat a MIN MÚLIK AZ EGÉSZSÉGÜNK MENÜ-ben!

Az immunrendszer erősítése

Kerüljük a veszélyes adalékanyagokkal dúsított élelmiszereket!
Használjuk természetes tisztálkodószereket és kozmetikumokat!
Távolítsuk el a környezetünkből a vegyszereket!
Szellőztessünk, amikor csak lehetséges!
Fogyasszunk jó zsírokat!
Méregtelenítsük!
Erősítsük meg az emésztőrendszerünket!
Jutassunk elég ásványi anyagot a szervezetünkbe!
Aludjunk eleget!

Az immunrendszer erősítése által minden egészségügyi problémával szemben felvértezhetjük magunkat. A Wellstar mikroalga-alapú termékei segítséget nyújtanak szervezetünk megfelelő szintű méregtelenítésében, lúgosításában és tápanyaggal töltik fel a megfáradt sejteket.
Mindehhez elegendő naponta  csupán néhány gramm természetes táplálék , ugyanis a Spirulina alga úgy ismert, mint a Földön létező legbázikusabb és vitálanyagokban leggazdagabb élelmiszer. A Spirulina alga egy funkcionális élelmiszer, amely rengeteg olyan  hatóanyagot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen egészségünköz. A Chlorella alga pedig azon túl, hogy utánozhatatlan a méregtelenítési képessége az összetevői pótolhatatlanul értékes tápanyaggá teszik.

Amennyiben szeretné megvásárolni a Wellstar valemely mikroalga termékét, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A termékekről bővebben olvashat a MIKROALGA TERMÉKEK MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá