Energia és koncentráció


A Wellstar második legnagyobb termékvízi­ója a természetes energia!
Manapság egyre több embernek van szüksége munka vagy szabadidő közben több energiá­ra, ezért szintetikus energiaitalokat vagy liter­számra kávét isznak. Az utóbbi évek majdnem minden kutatási eredménye arra utal, hogy a jellegzetes civilizációs betegségeket meg lehet­ne akadályozni, ha jobban ellátnánk a szerve­zetünket, ami egy összehasonlíthatatlan bio­motor. A németek és más európaiak a gazdag táplálkozás ellenére sem jutnak elég fontos vi­taminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez. A WellStarnak az volt a célja, hogy piacra vigye az első tisztán növényi alapú, természetes energiaitalt, mely egyszerre több szempontnak megfelel: természetes összetevők, a szervezetre gyako­rolt egészséges hatás, hosszan tartó, magas energia és természetesen. Az ötlet az volt, hogy különböző növények természetes bioenergia-hordozóit úgy hasznosítsák, hogy az energia optimáltisan kibontakozhasson, ugyanakkor egészséges legyen a hatás. Az első természetes energiaitalt 2005 végén mutatták be, azóta több mint egymillió kelt el belőle: ez volt a Kineto. A Kineto időközben felkerült a Köln-Bonn­Leverkusen olimpiai műhely úgynevezett kölni listájára.

Kineto Natural Body Power-­az energiaforradalom

Vitaminokkal dúsított, koffeintartalmú, citrusízesítésű italkoncentrátum.
Ez a természetes energiaital többek kö­zött négy növényen alapul, ezek: mate, zöld tea, fekete bodza és guarana. Ez a kombináció 4-6 órányi egészséges ki­egészítő energiát nyújt.
A guarana például Dél-Amerikából, pontosabban az Amazonas vidékéről származik. A növény guaranint, ter­mészetes koffeint tartalmaz. A kávé koffeinjével ellentétben a guaranin nem tartalmaz ingeranyagokat, ezért optimálisan képes erősíteni a szellemi és testi teljesítőképességet, energiáját kíméletesen és hatékonyan, több órán keresztül adja át a szervezetnek. A WellStar partnerek és ügyfelek lelkesen fogyasztják a reggeli kávé helyett és természetesen spor­tolás közben vagy szabadidejükben a Kineto italt.
A mate teát időközben a világ sok részén kedvelik. A mate serkentő ital, élénkíti a testet-lelket, ugyanakkor az egészséges táplálkozás vitálkútja. A mate üdít is, sokan fogyasztják kávé vagy tea helyett. Sok természetes koffeint és kevés ingeranyagot tartalmaz. Ez a koffein cseranyagok útján lassan, adagolva kerül a szervezetbe. Ezáltal a mate sokkal jobban fogyasztható, és a hatása is hosszabb. A mate mateint tartalmaz, ami a koffeinnel együtt az izomzatot ellazítja. A mate sok ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet tartalmaz, amelyek antioxidáns hatásúak, és van benne A-, B1-, B2-, C- és E- vitamin, riboftavin, magnézium, kalcium, vas és kálium. A mate vizelethajtó, és szellemi és fizikai kimerülés ellen használják. Erősítő és serkentő italnak tartják. Ezenkívül a mate mint természetes fogyasztószer is használatos.
A zöld tea a benne lévő másodlagos növényi anyagokkal javítja az egészséget. A növény leveleit a fekete teával ellentétben csak gőzölik vagy pörkölik. Így az összetevői szinte nem is változnak. A zöld tea frissítő, serkentő hatású, magas a természetes íz- és cseranyagtartalma. Ezek megnyugtatják a gyomrot és a bélrendszert. Emellett a zöld teában sok az ásványi anyag és a vitamin (pl. B, C, B1 és B2). A cseranyagok a másodlagos növényi anyagok közé tartoznak, melyekről azt tartják, hogy védenek a fertőzésektől és a szabad gyököktől, gátolják a daganatokat. A zöld tea harmonikusan aktiválja a szervezet saját energiáját. A zöld teát serkentő hatása mellett azért is kedvelik, mert kedvezően befolyásolja a testi közérzetet. Az anyagcserében bázikus hatása van, és álta­lában jól fogyasztható.
A fekete bodza vadon termő cserje. Európá­ban, Ázsiában és Észak-Afrikában honos. Koráb­ban a virágát kifőzve izzasztónak használták, a gyümölcsét (szintén főzve) vizelet- és széklet­hajtóként alkalmazták, továbbá szívesen hasz­nálták megfázás ellen. Az apró bogyók kicsit savanykásak, de vitaminokban nagyon gazda­gok, főleg C-vitaminban. A lé bőven tartalmaz C-vitamint, valamint B1-, B2- és B6 vitamint, továbbá káliumot, foszfort és vasat is.

További értékes összetevők

gyömbér, hibiszkusz, gyermekláncfű, spirulina alga,juharszirup, csalán, hársfa, citruskoncentrátum stb.

Fogyasztási útmutató

1 dl sűrítményt oldjon fel 8 dl ivóvízben vagy szénsavmentes ásványvízben. A keverékből naponta 1-2 dl fogyasztása javasolt reggel és legfeljebb délben, az ajánlott adagot ne lépje túl! Az italkoncentrátumot hígítás nélkül ne fogyassza, magas koffeintartalma miatt várandós anyukák, 7 éves kor alatti kisgyermekek, magas vérnyomásban szenvedők számára nem ajánlott. Az energiaital doppingszernek nem minősülő természetes összetevőkből készül!

A készítmény eltartása

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó.
750 ml-es kiszerelésben, kb. 52 adag.

Genio Natural Mind Balance - az első termé­szetes alapú szellemienergia-ital

Vitaminokkal dúsított, koffeintartalmú, citrusízesítésű italkoncentrátum.
Számítógépes munka, összetettebb foglalkozá­sok, tízszer több kommunikáció – a XXI. század egyre többet követel tőlünk. Korábban a testi erő számított, ma a szellemi erő a keresett. Pontosan itt lép színre a Genio Natural Mind Balance: innovatív „mind-power” szellemileg igénybe vett embereknek. Itt is nagy a kínálko­zó célcsoport: irodai alkalmazottak, autóveze­tők, iskolások, egyetemisták.

A Genio összetevői

fekete bodza, feketeri­bizli, szeder, áfonya, alma, acerota cseresznye­kivonat, zöldtea- és guaranakivonat, valamint különböző gyógynövények, Spirulina platensis és kolin
Guarana – dél-amerikai növény. A benne lévő koffein, a guaranin  a legkiválóbb energiaszállító, amely azonban nem terheli meg a szervezetet, mint a kávéban található koffein! Nem tartalmaz izgatószert. Nagyon erős energizáló hatású, ezt az energiát azonban fokozatosan adja le, nem egy nagy löketként, mint a kávé, vagy a szintetikus energiaitalok! Bioenergiájával növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet,  csökkenti az étvágyat, növeli a szexuális vágyat és hatékony hangulatjavító szer. Segíti az emésztést, és a bélműködést is, erős zsírégető hatású.
Spirulina alga – a “zöld erőmű”. Ez a mikroalga a XXI. század legtökéletesebb tápláléka. Mintegy négyezer vitális anyagot tartalmaz, vitaminokat, nyomelemeket, enzimeket, amelyek a szervezet számára elengedhetetlenek a megfelelő működéshez. Magas az esszenciális aminosav tartalma. Az aminosavakból épülnek fel a fehérjék. Ezek kitűnő energiaadók.
Cholin – az acetilkolin egyik alapanyaga, mely rendkívül fontos ingerületátvivő anyag az agyban. Oly módon segíti a gondolkodást, hogy meggyorsítja az információátvitelt az agyban, javul a kreativitás, a memória, nő a koncentrációképesség
Japán zöld tea – jól ismert energizáló növény, méregtelenít, élénkít, zsírbontó, antioxidáns hatású
Feketebodzavitamindús növény a népi gyógyászatban régóta jelentős a szerepe.
Feketeribizli, földiszeder, feketeáfonya, málnamagas C-vitamin tartalmuk miatt immunerősítő hatásúak. Flavonoid tartalmuknál fogva a  fertőzések és szabadgyökök elleni küzdelemben kiemelt szerepük van. Tumorgátló hatásuk jelentős.
Acerolacseresznye – a legmagasabb C-vitamin tartalmú gyümölcs, “csodagyümölcsként” is emlegetik. Erősíti az immunrendszert, véd a szabadgyököktől.
Alma – rendkívül vitamindús növény, emellett magas a rosttartalma. A népi gyógyászat nagy gyógyító erőt tulajdonít neki.
Rozmaring, kakukkfű, citromfű, zsálya, kamilla, borsmenta – rendkívül erős gyógyhatású gyógynövények. A legkülönfélébb egészségjavító hatásukkal segítik a szervezet, az agy optimális működését. A citromfű alvászavarok ellen, nyugtató-, depresszió ellenes hatás.
Mate – dél-amerika cserje, főzete kíméletes, de hatékony energizáló, a test és a szellem kimerültsége ellen hat. Rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz. Erősítő italként, és természetes fogyasztószerként használják.
Gyömbér
– évezredek óta használják energizáló ételként. Rendkívül jó hatása van a lelki kiegyensúlyozottságra, az immunrendszer erősítésére.
Csalán – “a gyógynövények királynője”. Kiváló hatása van a lélekre, fogyasztó hatású gyógynövény. Serkenti az agyműködést, csökkenti a fejfájást, kiegyensúlyozza a lelket, hatékony a reumára, valamint ízületi bántalmak ellen, általános vér- és szövettisztító. A Genio speciálisan a kolin ne­vű természetes neurotranszmitter által pozitív hatást gyakorol az idegsejtjeink kommunikációjára. Ezért előszere­tettel fogyasztják délutántól, amikor a természetes bioenergia-görbe lefelé mutat. A kotin nélkülözhe­tetlen ahhoz, hogy zsírt mozgósít­sunk a sejtekből, elszállítsuk és a mitokondriumokban elégessük. A kolin az állóképességet igénylő sportágakban különleges erőt ad a sportolóknak a versenyhez.
Az egymást kiegészítő össze­tevőknek köszönhetően a Genio különösen alkalmas teljes értékű megnyugtató, energiaépítő ital­ként. A bogyók, a zöld tea és a guaranakivonat bioaktív anyagokat, valamint flavonidokat tartalmaz. A flavonidok kiváltképpen jól működnek együtt a vitaminokkal úgynevezett antioxidánsként a szabadgyökök ellen (a szabad gyökök nyitnak utat a gyors öregedés és olyan betegségek előtt, mint a rák, ér- és ízületi megbetegedé­sek). A legtöbb flavonoid antioxidáns ereje lényegesen erősebb, mint az A-vitamin (béta­karotin), az E-vitamin és a C-vitamin hatása.

Felhasználási javaslat

1 dl sűrítményt oldjon fel 8 dl ivóvízben vagy szénsavmentes ásványvízben. A keverékből naponta  1-2 dl fogyasztása javasolt ebéd után, illetve akkor, amikor a szellemi teljesítmény maximumára van szükség (tanulás, vizsga, autóvezetés stb.), az ajánlott adagot ne lépje túl!  Alkohollal ne keverje! A sűrítményt ne fogyassza  hígítás nélkül! 7 éves kor alatti gyermekek, terhes nők  és koffeinérzékenyek részére nem ajánlott!

A készítmény eltartása

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó.
750 ml-es kiszerelésben, kb. 52 adag.

Amennyiben szeretné megvásárolni a termékeket, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A WebStarról bővebben olvashat a WELLNESS AZ INTERNETEN MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá