Fedezze fel a Webstart!


A Webstar Shopping World® még karácsony előtt kinyitja Nektek kapuit!

A különböző üzletekben így kedvetek szerint keresgélhetitek a kedvelt márkáitokat. A legjobb árucikkek várnak Rátok: Vitality- & Lifestyle-termékek 10 – 70 % kedvezményes áron.

A személyes listátokból egy egyszerű kattintással elküldhetitek ajánlásaitokat barátaitoknak. Mindez gyerekjáték és mellesleg nemcsak a Webstaron belül működik, hanem e-mailen vagy a Facebook és a Twitter oldalain keresztül is.

Amellett, hogy egyszerű, lukratív is egyben. Minden sikeres ajánlásért, mint ajánló értékes WebstarReferral Creditekre tehettek szert. Így lehet néhány órás online-szórakozás nyomán pár száz eurót havonta keresni.

Világszerte egyedülálló Social Network-Incentive

A Webstar Shopping World® visszaszámlálásának indulását egy szenzációs akcióval harangozzuk be:

Minden új felhasználó után, aki általatok a Webstarnál ingyenesen regisztrált, akár 400 euró értékű  Shopping Voucher jár.

Éppen egy új farmerre vagy egy szép ékszerre gyűjtötök? Mi a helyzet a parfümökkel vagy a sportruhákkal? Minden új Webstar felhasználóval közelebb kerültök a célotokhoz. Szerezzétek meg aWebstar Shopping Vouchert és érjétek el ezáltal egy kicsit könnyebben a kívánságaitokat.

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá