GY.I.K.

Miért pont az alga?

Az alga – mint a tápanyagok, vitaminok kincsesládája – a létező legtöbb vitális anyag hordozója. Igényeit tökéletes arányban, harmonikusan elégíti ki, az összetevők szinergiában hatnak, a felszívódása 90 % feletti. A mikroalga  energia, egészség  és vitalitás egész napra.

Miért poralakban kerülnek forgalomba a Wellstar termékei, miért nem tabletta vagy kapszula formájában?

Azért, mert ez a formula biztosítja a legteljesebb hasznosulást, felszívódást a szervezetben. Folyadékba keverve kolloid oldattá  válik, amely biztosítja a tökéletes felszívódást. Tablettába préselés során keletkező hő (50-60 C°) hatására a hatóanyagok nagy része (hőérzékeny enzimek, aminosavak, vitaminok) sérülne, elveszne. A Wellstar termékek alapját képező algamasszát egy speciális eljárással, ún. szórva szárítással, 20-30 fokon szárítják, ez biztosítja a vitálanyagok megóvását, és azt, hogy ezáltal  a termékek hatékonyságukat tekintve a világpiac konkurencia nélküli termékei legyenek.

Terhes nők és szoptatós anyukák fogyaszthatják-e az alga termékeket?

Igen, sőt ajánlott, hiszen  a terhes nők és szoptatós anyukák vitálanyag igénye fokozottabb, hiszen nemcsak önmagukról kell gondoskodniuk. Fogyasztás előtt kérjék ki orvosuk tanácsát.

Mely korosztálynak ajánlott az alga, illetve gyermekek fogyaszthatják-e?

Minden korban jótékony hatással van az alga ( mikroalga ) a szervezetre, csecsemőkortól egészen idős korig tökéletes, harmonikus  vitálanyag ellátást biztosít. Figyelembe kell venni azonban  a fenti betegségeket, ezekben az esetekben fokozott óvatosság szükséges.

Mit tegyek, ha gyermekem nem fogadja el az alga italokat?

Kisgyermekeknél természetes dolog, hiszen egy teljesen új, eddig ismeretlen ízű, színű és illatú táplálékkal ismerkedik meg, és lehet, hogy  nem fog kibújni  örömében a bőréből, amikor először kínálja . De megéri akár egy kis trükközéssel is hozzászoktatni gyermekét az algához. Kisgyermeknél lehet a  Solar-t langyos teához, gyümölcsléhez, ivójoghurthoz keverni, illetve 8 évesnél idősebb gyermekeket pedig reggel Kineto-ban vagy Genio-ban elkeverve kellemes ízű koktéllal kínálni.

Gyógyszer-e az alga, (mikroalga), illetve fogyaszthatom-e a gyógyszereimmel együtt?

Nem gyógyszer az alga, hanem egy teljes értékű táplálék. Az alga tisztán növényi eredetű táplálék éppen úgy, mint a gyümölcsök és zöldségek csak poralakban kerülnek forgalomba. Az alga fogyasztható a gyógyszerekkel együtt, de  pl. véralvadásgátló gyógyszer esetén – mivel az alga vérhígító hatású – tájékoztassa erről orvosát,  és mivel a vérnyomásra, vércukorszintre és a vérkoleszterin szintjére is kedvező hatással van, ezért a gyógyszerek későbbiek során történő beállításánál ezt figyelembe kell venni, etekintetben is értekezzen gyógyszerészével, orvosával!

Szükséges-e más vitaminok fogyasztása az alga termékek mellett?

Mivel az alga mindazokat a vitaminokat, tápanyagokat magában hordozza, amire napi szinten szüksége van, ezért egyéb vitaminkészítmények fogyasztása szükségtelen.

Amennyiben a Green Gold Forever Young Mint vagy Pur termékeket fogyasztja, abban az esetben a téli időszakban ajánlott gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelről, hiszen az alga C-vitamin tartalma csekély. A Green Gold Solar fogyasztása esetén nincs szükség további C-vitamin készítmények fogyasztására, hiszen a hozzáadott acerola cseresznye pótolja ezt a hiányt. Fontos! A mikroalga-porok  fogyasztása nem pótolja a vegyes étrendet!

Fogyaszthatom-e a Green Gold termékeket az italokkal és a Viewty készítményekkel együtt?

Igen. Sőt, az italoknál leírt egyéb tényezők  (magas vérnyomás, kisgyermekek, kismamák stb.) híján ajánlott is ezek együttes fogyasztása, hiszen az italok kiválóan ellensúlyozzák az alga méregtelenítési reverz tüneteit, és plusz lendületet, energiát adnak, a fogyókúrázók esetében pedig a két termék együttes fogyasztása kifejezetten ajánlatos.

Milyen termék a Viewty?

Természetes szépségünk három titkának  fúziója egy formulában, amely évszádos tudás és többéves kutatómunka eredményeként, összetételében és minőségében egyedülálló hatóanyag-kombinációval rendelkezik. A Viewty a legjobb bioenergia-hordozókból áll: konjugált linolsav bogáncsolajból (CLA), lenolaj, 100%-os bodzamag-olaj, E-vitamin (alfa-tokoferol), E-vitamin (tokoferol-keverÉk).

Felléphet-e allergiás reakció a VIEWTY fogyasztása során?

Igen, kérjük vegye figyelembe a következőket:

Bármelyik feltűntetett összetevőre való allergia esetén ne fogyassza a Wellstar VIEWTY-kapszulát!

Egyéb allergia fennállása esetén (pl. élelmiszerallergia) először 1 kapszula VIEWTY-t vegyen csak be.

Amennyiben másnap nem lépett fel allergiás reakció, fokozatosan emelje az adagot és ha továbbra sem észlel allergiás tünetet, akkor a harmadik naptól az előírt teljes adagot fogyaszthatja.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kizárólag kiegyensúlyozott táplálkozás és sok mozgás keretén belül alkalmazza. A meghatározott ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Cukorbetegek, 18 éven aluliak, várandósok és szoptatós anyák számára nem alkalmas. A terméket a gyermekek elől gondosan elzárt helyen tárolja.

Miért egészségesek a telítetlen zsírsavak?

Először is tisztában kell lennünk a zsírok szervezetünkben betöltött szerepével.

- Kétfajta típusú zsír létezik, a telített és telítetlen zsírsavak.

- A testben levő zsírok telített zsírsavakból állnak (koleszterin és triglicerid), amelyek    nagyobb mennyiségben zsíranyagcsere-zavarokhoz és érelmeszesedéshez vezethetnek, valamint növelhetik a magas vérnyomás, szívinfarktus és cukorbetegség kockázatát.

- A telítetlen zsírsavak (Omega-3, Omega-6, CLA) nagyon fontosak, mivel szervezetünk ezeket nem képes magától előállítani, tehát szüksége van ennek külső bevitelére.

- Az esszenciális zsírsavak, olyan zsírsavak, amelyeket az organizmus nem képes más tápanyagból szintetizálni.

- Tehát: A telítetlen zsírsavak bevitele, mint pl. Omega-3 és CLA, a szervezetünk számára létfontosságúak (esszenciális). Az egészségügyi hivatal álláspontja szerint (a tudomány mai állása szerint) tehát hasznosak ill. esszenciálisak lehetnek és fogyasztásuk ajánlott.

Mi a CLA szerepe?

Vannak arra mutató jelek, hogy a CLA (konjugált linolsav) csökkenti a testzsír tartalmat (főleg a has környékén), és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét. Ezen felül tanulmányok támasztják alá a CLA egészségre gyakorolt pozitív hatását (pl. erősíti az immunrendszert és nőknél csökkenti az emlőrák kialakulásának kockázatát változókor után.)

Ezen felül a CLA-nak erős sejtvédő hatása van (antioxidatív hatás).

Mi a linolsav és az Omega-3 zsírsav szerepe?

A linolsav és az Omega-3 zsírsavak segítik az emberi szervezetet egészségmegőrző funkcióiban. Az Omega-3 zsírsavak beépülnek a sejtmembránba, amelyek felépítéséhez és feladataihoz elengedhetetlenek és szabályozzák a vérzsírokat. Ezen felül az Omega-3 zsírsavaknak erős sejtvédő hatásuk van (antioxidativ hatás).

Mire jó az E-vitamin?

Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt. Ezen felül erősen védik a sejteket (antioxidatív hatás, feszes, sima bőr). Az E-vitamin csoportjai csak növényekből képződnek. A nyolc ismert E-vitamin-aktivitással rendelkező összetevőből négy, mint tokoferol ismeretes.

Mi az E-vitamin feladata?

Az ember számára legfontosabb, természetben előforduló kapcsolat az E-vitamin-aktivitással az α-tokoferol. A tokoferol elsősorban növényi élelmiszerekben fordul elő. Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt. Ezen felül erősen védi a sejteket , képes a szabad radikálisok megkötésére, és ezáltal megvédi a sejteket a romboló hatásoktól.

Mik azok a szabad gyökök és hogyan működnek?

A szabad gyökök olyan nagy reakcióképességű anyagok, amelyek a sejtek anyagcseréjének melléktermékeként képződnek. Amennyiben ezeket nem szűrjük ki és tesszük időben ártalmatlanná, a sejtek részeivel vagy a sejtmembránnal lépnek kapcsolatba és a sejtekben komoly károsodást okoznak.

Az E-vitamint előszeretettel támadják meg a szabad gyökök, ami ezáltal megfogja az agresszív anyagokat, mielőtt még a membránt károsítani tudnák.

A vitamin-molekula eközben ugyan maga is oxidálódik, de C-vitamin segítségével a kiindulási állapot újra elérhető.

A növények az E-vitamin védelmező hatását zsírtartályaik (ide tartoznak a diófélék is) vitaminnal való gazdagításával hasznosítják. A zsír ezáltal nem avasodik meg olyan gyorsan és hosszabb ideig tartható.

Hiány felléphet egyrészről hiányos étkezés eredményeként, másrészről megnövekedett igény, erősebb testi és szellemi megterhelés esetén és telítetlen zsírsavak megnövekedett bevitelekor.

Miért részesítsem előnyben a WellStar VIEWTY  használatát?

A Viewty hatásának titka a csodálatos recepturában rejlik, amely nem más, mint a 100% -os bodzamagolaj, a CLA és természetes növényi olajok ill. Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális keveréke, természetes bionergia-hordozókkal kiegészülve. A vitális anyagok együttesének tökéletes harmóniája.

A Viewty -val 6-8 kg-ot fogytam. Miért nem fogyok tartósan, annak ellenére, hogy szedem a Viewty-t?

Elsősorban szükséges a termék folyamatos fogyasztása, természetesen a kiegyensúlyozott és megfontolt étkezes mellett. Kívánatos továbbá a mozgásban gazdag életmód követése.

Nagyon fontos az étkezési zavarok tudatos elkerülése, valamint az, hogy anyagcsere-aktivitásainkat – például sport hiányában – ne merítsük ki teljesen, hiszen sport segítségével anyagcserénket és immunrendszerünket is jelentős mértékben támogathatjuk.

Hogyan tudom a súlycsökkenést egyéb módon elősegíteni?

Ha tartós fogyást szeretnénk elérni, fontos, hogy délutántól már ne vegyünk magunkhoz kiadós, 17 órától pedig szilárd táplálékot, esetleg salátát, mivel az emésztés legkésőbb 17 órától leáll. A felvett táplálék ettől kezdve ugyanis emésztetlenül marad a gyomor-bélrendszerben.

A hosszú emésztési folyamat következtében a szervezet sok felesleges kalóriát vesz fel, amely súlygyarapodással jár. A testmozgás hiánya is hízáshoz vezethet.

Ha étkezési szokásaink nincsenek összhangban az emésztéssel, vagy nem sportolunk eleget, akkor akármilyen hatékony termék használata esetén sem számíthatunk tartós súlycsökkenésre.

Milyen hatásai vannak a Viewty-nak az anyagcserére?

- A Viewty normalizálja a zavart zsíranyagcserét.

- A Viewty nem a súlycsökkenést szolgáló diéta (a súlycsökkenés csupán a Viewty egy mellékhatása!).

- A Viewty tisztább, simább és feszesebb bőrt eredményez, amely jótékony pl. akné és ekcéma esetén.

Vannak arra mutató jelek, hogy a Viewty-ben található CLA (konjugált linolsav) csökkenti a testzsír tartalmat (főleg a has környékén), és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét. Ezen felül tanulmányok támasztják alá a CLA egészségre gyakorolt pozitív hatását (pl. erősíti az immunrendszert és nőknél csökkenti az emlőrák kialakulásának kockázatát változókor után).

- Ezen felül a CLA-nak erős sejtvédő-hatása van (antioxidatív hatás).

- Az Omega-3 csökkenti a szívre és vérkeringésre veszélyes zsírokat (mint pl. koleszterin és triglicerid) és ezáltal elősegíti a szív- és érrendszeri megbetegedések csökkenését is.

A Viewty fogyasztása nem azt jelenti, hogy automatikusan lefogy és nem kell étkezési szokásain változtatnia. Mint minden diéta esetén, itt is érvényes, hogy az egész életmódján kell változtatnia céljai, a fogyás és egészség elérése érdekében és ahhoz, hogy ezek az elért eredmények tartósak is legyenek.

Tudna információval szolgálni az emberi test zsírfelhasználásról?

A zsírban gazdag táplálkozási életmód alapvetően nem egészséges – különösen a telített zsírsavak fogyasztása. A kalóriaszegény étrend, azonban nem feltétlenül zsírszegényebb. Mivel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya az átlagos táplálkozásban a túl kevés halfogyasztás és helytelen zsírkiválasztás révén rossz, egyértelműen ajánlott több Omega-3 zsírsav fogyasztása.

Különösen fontosak a természetes növényi olajok, az algákból, bogáncsból, lenolajból és repceolajból származó Omega-3 zsírsavak, amelyek nemcsak az inzulinhatást javítják, hanem normalizálják a vérzsírokat is, tehát a koleszterint és trigliceridet. Ezen felül elősegítik a gyulladásos folyamatok helyreállítását.

Kifejezetten hatékony a testformálóként ható konjugált linolsav (CLA), amely csökkenti a test zsíranyag arányát (főleg a has környékén),és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét.

Túl kevés Omega-3 zsírsavat fogyasztunk!!!

A CLA (konjugált linolsav) feladatai

- aktiválja a zsíranyagcserét, az energia eközben kizárólag a test zsíranyagából származik.

- erősen antioxidatív

-fontos szerepet játszik a zsíranyagcserében és segíti az autoimmun megbetegedések megelőzését (=allergia, diabetes, szívinfarktus, ízületi megbetegedések, reuma stb.)

- több erő és kitartás,

- elősegíti az immunrendszer javítását,

- támogatja a sejtvédelmet,

- segíti a zsírcsökkentést = jobb alak.

Hogyan hat a linol- és linolénsav?

A lenolajból és bodzamag-olajból származó linol- és linolénsav tisztán növényi Omega-3 és Omega-6 zsírsavak tökéletes kombinációja.

Támogatják és javítják az inzulin-érzékenységet (hatékonyak a diabetes II, allergiák, szívinfarktus, ízületi megbetegedések, reuma ellen), segítik a zsírcsökkenést .

Az összetevők kölcsönösen támogatják egymást az anyagcserében, ezért napi 3 kapszula már elegendő a szebb külső eléréséhez és ezzel egyidőben hozzájárulnak a jobb teljesítményhez és ellenálló képességhez.

Kinek ajánljuk a WellStar VIEWTY fogyasztását?

célcsoport: – zsíranyagcsere-zavarokkal, magas koleszterinszinttel küzdő személyeknek (LDL növekedés!) (LDL = Low Density Lipoprotein = alacsony sűrűségű lipoproteinek)

- amennyiben rossz az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya az átlagos táplálkozásban a helytelen étkezési zsírok kiválasztása révén,

- problémás területekkel, zsírpárnákkal küzdőknek (has, áll, comb, stb.)

-a természetes szépséget, tiszta, sima és feszes bőrt belülről elősegíteni kívánó   személyeknek

- aknéval és ekcémával, azaz bőrproblémákkal küzdőknek.