Jól fizető munkahelyet szeretnék


Az álomszerű üzleti siker 5 kritériuma:

Passzív jövedelem

Ez annak a jogdíjszerű jövedelemnek a modern elnevezése, amelyet akkor is megkap az ember, ha éppen nincs jelen a munkahelyén . De ez egyáltalán nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent, hanem más típusú munkát igényel. Abban az esetben, ha alkalmazottként, vagy egyéni vállalkozóként dolgozunk, a munkánkért cserébe azonnal várjuk a fizetséget. Ugyanakkor cégtulajdonosként először létre kell hoznom egy vállalkozást, ami nélkülem is működik, és ezt követően folyamatosan jövedelmet termel nekem.

Globális piac a terméke számára

Egyre többen globális piacban gondolkodnak, s a globális termékek köre is egyre bővül. Jelentős jövedelemere olyan termékkel vagy szolgáltatással lehet szert tenni, amit mindenhol el lehet adni.
A wellness sikere azt mutatja, hogy az egészség és a kikapcsolódás egyre több ember számára jelenti a megfelelő boldogság formáját. Csakúgy, mint korábban az európaiak hajlandóak némi pénzt is áldozni a wellness-re. Minden második ember hajlandó arra, hogy havonta akár 25 Eurót is költsön wellness-re. A wellness már hosszú idő óta nem a szépek, a gazdagok és az egész­ségesek kiváltsága, akik luxus körülmények között kényeztetik magukat. Elsősorban a hölgyek és az iskolázott em­berek nyitottak a wellness szolgáltatásaira és termékeire. Egyre többen foglalkoznak egészségükkel és közérzetükkel. Nem akarnak megöregedni és megbetegedni és hajlandóak arra, hogy ezért tegyenek is valamit. És maguknál a fiataloknál is folyamatosan növek­szik az egészségtudat. A jövőben senki sem engedheti meg magának, hogy beteg legyen. „ A megelőzés jobb, mint a már meglévő betegségek gyógyítása”- egy pozitív trend, mely­nek köszönhetően a wellness- üzletág átlagon felüli növe­kedésre számíthat. A „wellness- szakmák” munkaerőpiaca azon kevés szektorok egyike, amely a következő évekre is a foglalkoztatottak számának folyamatos növekedé­sét ígéri. S a rendkívül nagy kereslettel eddig még mindig nem áll szemben megfelelő wellness termék- és szolgáltatáskínálat.

Örökölhető és eladható

Nem az számít, hogy Ön éppen hol áll, hanem az, hogy öt vagy tíz év múlva hol fog állni. A befejezést is meg kell tervezni arra az esetre, ha ki akar válni az üzletből vagy ha nem tud tovább dolgozni. Nem aludna jobban, ha tudná, hogy a csa­ládja, a szerettei biztonságban vannak arra az esetre, ha Önnel valami történne? Nem látná szívesen, ha erőfeszítései gyümölcseként tőkét halmozhatna fel, miközben ugyanakkor a jöve­delmét is megteremti? A függő foglalkoztatás soha nem adható el, soha nem adható örök­ségbe. Egy álom-e-vállalkozás viszont igen.

Megismételhető-sokszor használható

Ha eredményes akar lenni, ez logikus módon azt jelenti, hogy azt kell tennie, amit eredményes emberek tesznek. Sikeres mentorok megtanítják Önt az eredményes ténykedéshez szükséges bevált rendszerek alkalmazására. Ha egyszer megér­tette a rendszert, és eléri az első eredményeket, Ön fogja a rendszert új partnerekkel megismer­tetni – ők pedig a saját újabb partnereikkel … és így tovább.

Csekély befektetés és alacsony üzemi ráfordítás

Tudja-e, mi az új vállalkozások megbukásának a legfontosabb oka? Nincs elég tőkéjük. Ha a vállalkozás felépítése alatt túl magasak a közös költségek, egyre inkább lemarad az ember.
A WellStar minden vonatkozásban megfelel az álom-e-vállalkozás kritériumainak. A WellStarral otthonról vezetett e-vállalkozás azért annyira jó, mert Ön egy perc alatt az ágyból a munkahelyére ér, és csak minimális közös költségek kapcsolódnak hozzá. A WellStarral Ön megteremtheti a saját csővezetékét, s ezzel passzív jövedelemhez juthat, amelyből egész életen át hasznot húz. Az Ön előnye, hogy globális piacon működik, ahol bárki, bár­honnan az ügyfele lehet. A WellStar e-üzlet által olyan dolgot építhet fel, amelynek hasznát még gyermekei és unokái is élvezhetik. A WellStar egyszerű, lemásolható rendszert szállít Önnek, és a csekély befektetésnek és üzemi költsége­knek köszönhetően az Ön sikere valóban már csak annyira van Öntől, ameddig az egérrel kattint.
Kezdjen több mindent az idejével a technika segítségével! Vannak emberek, akik óriási, mesésen sikeres e-üzletet építettek fel a kony­haasztal mellől egy ceruzával, jegyzetfüzettel és telefonnal. Ál­mai vállalkozását ugyanígy sokkal gyorsabban felépítheti, ha a WellStar által rendelkezésé­re bocsátott high-tech eszközöket használja hozzá.
Ne áltassuk magunkat – az e-gazdaság előnyeinek teljes kihasználásához szükség van ennek a gazdaságnak az eszközeire: internetes hozzáféréssel rendelkező számítógépre. Az in­ternet emelőerejének kihasználása által a Well­Star segít Önnek abban, hogy álmai vállalko­zását gyorsabban és nagyobbra építse fel, mint ahogyan valaha is el merte volna képzelni.
A tökéletes rendszer elérhető közelségben van. Az álmok ereje vitathatatlan. Legyen a WellStar partnere, váltsa valóra az álmait. Döntse el még ma, hogy részesévé válik az e­-forradalomnak, vágjon bele, hogy Ön legyen a következő e-milliomos. Kezdje el építeni a sa­ját „csővezetékét” úgy, hogy WellStar vitalitási tanácsadóvá válik, és álljon ezzel az internet, a wellness és az otthonról űzött e-üzlet trendjé­nek élére.

A WellStar-ról több információhoz juthat a WEBSTAR MENÜ-ben és a VIDEOAJÁNLÓ-ban!

Amennyiben élni szeretne a lehetőséggel és megadja magának az esélyt a jólétre, vagy csak felhasználóként szeretné kipróbálni a Webstart, mert vásárolni, edzeni szeretne, vagy csak egy közösséghez szeretne tartozni, akik törődnek az egészségükkel, akkor regisztráljon a Webstarba! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá