Egyre népszerűbbek a közösségi portálok


A közösségi oldalak aktuális 500 milliós felhasználói száma az előrejelzések szerint kevesebb, mint 12 hónapon belül a duplájára fognak emelkedni. 2012-ig előreláthatólag több, mint 2 milliárdan fog­nak Social Network-ben profillal rendelkezni, sőt sokan vélhetőleg többel is.
A közösségi oldalakhoz az emberek azzal a céllal csatlakoznak, hogy újrateremtsék régi, és megteremtsék új kapcsolataikat, másokkal véleményt cseréljenek, vagy tanácsot adjanak az arra rászorulóknak.
Amikor egy online közösséghez csatlakozunk, első feladatunk a már ott lévőkkel való kapcsolatfelvétel.
Az internetes közösségek egyik igen hasznos sajátossága, hogy lehetővé teszik számunkra a saját adatlapunk megszerkesztését. Az irántunk érdeklődő személy egy kattintással megtekintheti az önmagunkról készített információkat, tájékozódhat az érdeklődési körünkről, munkahelyünkről…
A közösségi portálokon különböző fórumok keretében nyilváníthatsz véleményt vagy ismerkedhetsz.

Amennyiben szeretne egy olyan közösségi portálnak tagja lenni, ahol megoszthatja másokkal az egészségéhez kapcsolódó problémáit, tapasztalatait, szeretne az egészségével kapcsolatos tanácsokat kérni és adni és ezáltal segíteni másoknak is, akkor regisztráljon a WebStar-ba! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá