Méregtelenítsünk!


A finom ételek gyakran vannak tele szénhidráttal, zsírral, cukorral. Azon kívül, hogy folyamatosan hízunk tőlük, az evés gyengíti szervezetünk általános erőnlétét, teljesítőképességét is. A méregtelenítésért “felelős” szervek,elsősorban a máj és a vese nem működnek hatékonyan, feladatukat már nem tudják maradéktalanul ellátni. A szervezet pedig hiányt szenved olyan alapvető tápanyagokból, mint a rostok, vitaminok és ásványi anyagok. A végeredmény pedig fáradtság, emésztési problémák, bőrkiütések, fakóvá váló haj, és még sorolhatnánk.

Méregtelenítsünk és a vitalitás visszatér

A méregtelenítés segíti szervezetét a túlzott evés nyomán felhalmozódott mérgek maradéktalan eltávolításában, és útjára indítja a természetes kiválasztódási folyamatot. Ebből az is következik, hogy fogyni kezd, különösen a gyomor- és a fartájékon, ezen felül kitisztul a szervezete, jobban érzi magát, és a későbbiekben már jobban odafigyel arra, mit, mikor és milyen körülmények között vesz magához.

A méregtelenítő diéta

Segít eltávolítani a hónapok folyamán felgyülemlett mérget a szervezetéből, és felbontja a zsírtartalékot. Egyúttal “feldobja” a szervezetet azzal, hogy az alapvetően szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz juttatja. Az elfogyasztott élelmiszerek csökkentésével összeszűkül a már gyakran kitágult gyomor, ismét normálisan kezd működni, mert nem lesz túlterhelve, mint az ünnepi, hétvégi, éttermi “orgiák” alkalmával. Persze később sem szabad visszatérni a régi rossz szokásokhoz, a minden rendszer nélküli táplálkozási szokásokhoz.

Amit mértéktelenül fogyaszthat

A jó erőnlét és a kellő izomzat megtartása érdekében a diéta nagy hangsúlyt fektet a fehérjékre, konkrétan a főtt zöldségekre. Fogyaszthat belőlük minden mennyiségben zöldet (spenótot, zöldbabot, kelbimbót), narancsos-pirosat (sárgarépát, paradicsomot), továbbá káposztát, ha azt egyébként is jól meg tudja emészteni. Részesítse előnyben a vizelethajtó és az emésztést elősegítő hatású növényeket. És persze ne korlátozza a szezonális zöldségek fogyasztását, azokból is egyék bőven.

Nagyon sok folyadék

Elengedhetetlen naponta a nagy mennyiségű, többszöri folyadék-bevitel, mivel döntően a megfelelő hidratációval történik a méregtelenítés, anélkül, hogy megterhelnénk a gyomrot. A vizet félliterenként célszerű inni, más folyadékot pedig maximum negyedliterenként, mert azok tovább maradnak a gyomorban. A napnak legalább 2 liter folyadék bevitelével kell zárulnia – beleértve a zöldséglevest is.

Gyümölcsöt bőven

Minden gyümölcs, minden mennyiségben engedélyezett – kivétel a banán és a szőlő. A papaya hasznos májnak. Vásárolhat cukor hozzáadása nélkül készült kompótokat, vagy fagyasztott gyümölcsöt is, de legjobb, ha saját maga készítette gyümölcssalátát, kompótot fogyaszt.

Csak kitartás!

Amikor megváltoztatja étkezési szokásait, csak az első két-három nap a nehéz, fáradtságot vagy gyomorpanaszokat érezhet: a szervezete reagál a változásra. Ezt feltétlenül tartsa szem előtt, mert érdemes, ugyanis már néhány nap múlva új energiákkal töltődik fel.

Párolt, főtt zöldségek

A zöldség-gyümölcs fogyasztás jelentős növelése felboríthatja emésztőrendszere szokásos működését, és hasmenést vonhat maga után, különösen kezdetben. Ez azt jelenti, hogy a gyomor hatásosan tisztul! A kezdeti tüneteket úgy enyhítheti, ha főként főtt zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt.

Sejtszintű nagytakarítás kell

A legtöbb sejt születése, növekedése és pusztulása az egész élet során tart. A savak és méreganyagok hatására azonban több sejt pusztul el, mint amennyi létrejön, és ez valamennyi testfunkció lassú leépüléséhez vezet. Az elsavasodás okozta biokémiai folyamatok idő előtti öregedéshez vezetnek. A savasodás részben elkerülhetetlen, mert a normális anyagcsere során is állandóan keletkeznek.
Az elsavasodásról bővebben olvashat a KÁROS KÖVETKEZMÉNYEK MENÜ-ben!

A Wellstar mikroalga termékek segítenek Önnek az élelmiszerekkel és egyéb környezeti hatások által bevitt káros anyagok eltávolításában, visszaállíthatja szervezete optimális pH-ját, illetve védekezhet annak elsavasodása ellen is!

Amennyiben szeretné megvásárolni a Wellstar valemely mikroalga termékét, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A termékekről bővebben olvashat a MIKROALGA TERMÉKEK MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a ,-ba. (Product World)

Szóljon hozzá