Mire jók a mikroalgák?


Röviden

  • Immunrendszert szabályozza
  • Savtalanít
  • Méregtelenít
  • Regenerál
  • Hiányzó vitális anyagokat pótolja
  • Energetizál

minden az egyben…


Felhasználási útmutató

Az alábbiakban egy sor olyan prob­lémát mutatunk be, melyeknek keze­lésében a mikroalga sikeresnek bizo­nyult. A lista természetesen nem teljes és semmi esetre nem azért íródott, hogy emiatt bárki lemondjon az orvosi konzultációról.
Ismételten, nyomatékosan felhívjuk az olvasók figyelmét arra, hogy komoly betegségek esetében feltétlenül kon­zultáljon orvosával, aki megállapítja mi a betegsége, illetve terápiás eljárást javasol és hajt végre. Saját szakállra történő kezelésekről nyomatékosan lebeszélünk mindenkit.

Anti-Aging hatás

A mikroalgák csökkentik a korral járó gyulladást okozó cytokin előfordulá­sát.

Allergia

A phycocyaninnak, ami a spirulina egyik alapanyaga szájon át történő adagolásával csökkenthető a hisztaminszint az allergiás eredetű gyul­ladásos megbetegedések esetén. A hisztamin egy szöveti hormon, melyet az egészséges szervezet képes lebontani. A le nem bontott hisztamin panaszokat okoz, úgymint légzési nehézségek, vérnyomás esése, bőr kipi­rosodása, csalánkiütések, hányinger, hányás, fejfájás és hasmenés.

Gyulladások

A mikrolagák gyulladáscsökkentő ha­tásúak. Labiratóriumi körülmények kö­zött elvégzett tesztek kimutatták, hogy a gyulladást okozó részek aránya csökkent. Ezt a mikroalgákban talál­ható phycocaninra vezették vissza.

Immunrendszer

Kísérleti alanyokon vérkép elemzésé­vel egyértelműen kimutatható volt az immunrendszer lényeges tényezőinek fokozódása.

Vérrögképződés kialakulásának csökkentése

In vitro körülmények között bizonyí­tották, hogy a kalciumspirulán hepa­rin-kofaktor II (ez egy antitrombocita) tartalmánál fogva hatékony a vérrögök eloszlatásában.

Baktériumellenes aktivitás

Spirulina platensis kivonata in vitro baktériumellenes tevékenységet mu­tatott.

Vírusellenes aktivitás

In-vito-kísérlet során a kalciumspiru­lan visszaszorítja egyes vírusok, mint például a herpesz-simplex és a HIV (AIDS vírus) szaporodását.
Járványügyi kutatások arra a követ­keztetésre jutottak, hogy Afrika egyes területein, a spirulina rendszeres fo­gyasztása csökkenthetné a HIV fer­tőzések gyakoriságát, illetve a már fertőzött emberek esetében a vírus következményeit.

Vérképző rendszer

Kísérletek során bebizonyosodott, hogy kevésbé sérül a vérképző rend­szere azoknak az állatoknak, melyeket spirulina platensist etettek. A Spirulinát sikeresen vetették be a csernobili ka­tasztrófa áldozatai esetében. A kezelt gyerekeknél a naponta adagolt spiruli­na javította a vérképzést és erősítette az immunrendszert.

Érelmeszesedés

Sima véredényizomsejtekkel végzett in-vito-kísérlet során megállapították, hogy a nátriumspirulán megakadályozza a sima véredényizomsejtek burjánzását. A sima véredényizomsejt burjánzása az érelmeszesedés kialakulásában döntő szerepet játszik.

Koleszterinszint-csökkenés

Ahogy azt diabetes mellitusban szenvedő betegeken végzett vizsgálatok kimutatták a spirulina napi fogyasztása javította a vérképet. A vércukor és a teljes koleszterinszint süllyedt, ezen belül csökkent az LDL, és emelkedett a HDL szintje.

Vesék

Ahogy az a kísérlet során kimuttaták a spirulina platensisből nyert phycocyanin gátolja a vesekő-képző­dlést.

Rák

Kísérlet során kimutatták, hogy a spirulina platensis membrán segítségével egyes tumorsejtek támadását enyhíteni képes. Az eredményekből úgy tűnik, hogy tüdőáttéteket lehet íly módon csökkenteni.

Terhesség

Meglapították, hogy a terehesség első felében és a szoptatás idején adagolt spirulina elősegíti a vas jobb felszívódását és a magasabb hemoglobinszint elérését.

Néhány terméktapasztalat

-          allergiás tünetek csökkentése
-          alvászavar megszüntetése
-          asztmás tünetek ellen
-          cukorbetegség
-          csontritkulás megelőzése
-          depresszió ellen
-          emésztés segítése
-          fáradékonyság ellen
-          fejfájás, migrén ellen
-          fekélyek visszaszorítása
-          fogszuvasodás ellen
-          fogyás, testsúlycsökkentés
-          gombás fertőzések
-          gyomorfekély megelőzése
-          immunrendszer erősítése
-          ízületi gyulladások
-          koleszterin csökkentése
-          pikkelysömör, ekcéma ellen
-          őssejtek stimulálása
-          rákos megbetegedés ellen
-          reflux megszűntetése
-          sclerosis multiplex
-          vesebetegségek megelőzése
-          vérnyomás csökkentése
-          vérrögképződés ellen
-          vírusfertőzések ellen

Amennyiben mikroalga termékeket szeretne vásárolni , akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A termékekről bővebben olvashat a MIKROALGA TERMÉKEK MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá