Ön mit tesz egészsége érdekében?


Hallott már  arról, hogy a betegségek 80 %-a hiánybetegség?

Sajnos nem érünk rá  törődni egészségünkkel, pedig elképesztően egészségtelenül élünk, tudatosan vagy annélkül, de hihetetlen módon pusztítjuk magunkat.

Az élelmiszerek vitális anyag tartalma drasztikusan lecsökkent az utóbbi 50 évben. Ennek kiváltó okai a fokozott ipari termelés, „minél többet, gyorsabban és olcsóbban termelni”, melynek következtében a földek elsavasodtak és kimerültek, a zöldségekben és gyümölcsökben ezért egyre kevesebb a vitális anyag.

A több, olcsóbb és gyorsabb termelés érdekében egyre több mérget és vegyi anyagot kell felhasználni, ami végül bekerül a szervezetünkbe.

Egyre több súlyos megbetegedés egyre fiatalabb korban

A magyar lakosság egészségi állapota az elmúlt három évtizedben drámai mértékben romlott. Minden ötödik ember allergiás, hihetetlen mértéket ölt az elhízás, nemcsak a daganatos, de a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozásban is a vezető helyet foglaljuk el.

Elsavasodás

A szervezetünket nap mint nap terhelő mérgek, savak előbb vagy utóbb az egészséges sav-bázis egyensúly megváltozásához vezetnek. Az elsavasodás leggyakoribb tünetit legtöbben már nagyon korán észrevesszük, de ügyet sem vetünk rá, hiszen életünk részévé válik a rossz közérzet, gyakori fejfájás, lehangoltság, gyenge immunrendszer, túlsúly, soványság, allergia, emésztési problémák, gyulladásos megbetegedések, candida, alvászavar, fejfájás és a migrén. Az elsavasodás számtalan betegség okozója: daganat, bőrbetegségek, cukorbetegség, csontritkulás, epekő stb…

Mit kell tennünk?

Előzzük meg a betegségeket és a rossz közérzetet! Lúgosítsunk! Méregtelenítsünk! Töltsük fel szervezetünket a megfelelő tápanyagokkal!

Ebben nekünk rendkívül nagy segítséget nyújtanak a mikroalgák: a Spirulina Platensis, a Chlorella Vulgaris és a Lithothamnium Calcareum.

Ahol algák vannak, ott élet van

A Chlorella „összegyűjti”, mobilizálja és kivezeti a nehézfémeket az emberi szervezetből. És erre nem csak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben, sőt a test különféle raktáraiban, például a zsírszövetekben is képes. Ez az anyag, laboratóriumi körülmények között képesnek bizonyult tumorok növekedésének megfékezésére. A Spirulina egyike a legalapvetőbb és vitális anyagokban leggazdagabb élelmiszernek, melynek tápanyagtartalma lenyűgöző. Nagyszerű hatással van fertőzések, gyulladások esetén, sőt a rák kialakulásával kapcsolatban is. A kőalga jelentősége igen magas kalcium tartalmában rejlik.

Miben különbözik az alga az eddig ismert megoldásoktól?

  • Az egyetlen, amely 4000-nél több természetes hatóanyagot tartalmaz
  • Az egyetlen, amely 90%-os mértékben felszívódik

Green Gold Forever Young- A 100%-os alga

Egy erőforrás telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval köztük mind a 8 esszenciális aminosavval. A három mikroalga, nevezetesen a Spirulina platensis alga,  Chlorella vulgaris alga és Lithothamnium calcareum alga keveréke kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz (50-60%-ban), valamint tiszta, ionizált kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok utóhatásait megelőzzük, és rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is.

Önnek megér napi 100 Ft-ot az egészsége?

Több információ és termékrendelés

info@wellnesssziget.com

06-30-641-6423

Szóljon hozzá