Otthon végezhető munkát szeretnék


Ha ezt a cikket olvasod, akkor nem vagy megelégedve jelenlegi munkáddal, ha egyáltalán van ilyen. Nem vagy megelégedve, mert nem szereted, amit csinálsz, nem vagy sikeres benne, vagy nem származik belőle annyi jövedelmed, amennyit szeretnél magadnak.
Az otthon végezhető munkának vannak előnyei és hátrányai, mint minden egyéb munkának.
Az előnyök között felsorolhatjuk azt, hogy Ön osztja be az idejét, nem kell a munkahelyre utaznia, nem kell a főnök közelében lenni.  Ha kismama, akkor a gyerekeivel is tud törődni napközben, mert nem jelent problémát, ha abbahagyja a munkát napközben 1-2 órára. Aki koránkelő típus, az elvégezheti a munkát délelőtt és rendelkezésére áll a nap hátralévő része. Aki későig szeret aludni, az kipihenten tud nekiállni dolgozni.
Az otthoni munkának vannak hátrányai is, mint például az, hogy hajlamos lesz napokig a házban ülni és egy idő után unalmassá vállhat a munka.  Ha szeret emberek közt lenni, akkor egy idő után magányosnak érezheti magát.
E hátrányok legjobban kiküszöbölhetőek az MLM rendszerű munkavégzéssel, mivel folyamatosan újabb és újabb embereket ismerünk meg munkánk során.
Most bizonyára sokan azt gondolják, hogy ez nem nekem való, mert nem merek vagy nem tudok eladni, mert nem tudok szépen és meggyőzően beszélni, zavarban vagyok, ha meg kell szólalnom mások előtt. De miért ez a reakció, ha meghalljuk, hogy MLM? Mert az eddig ismert MLM rendszerű cégek a hálózatépítés során valóban csak a személyes kapcsolatokra korlátozódtak. A Wellstar International Európában egyedüliként felismerte az Internetben és az e-kereskedelemben rejlő páratlan lehetőségeket és a Webstar (közösségi portál) segítségével lehetővé tette, hogy hálózatot építsünk az Internet segítségével. Ez hogyan működik? Ki ne ismerné az IWIW vagy a FACEBOOK közösségi portálokat, ahol a  tagok hálózatot építenek azáltal, hogy meghívókat küldenek ismerőseiknek és így ők is bekerülnek a rendszerbe.  A Webstar ugyanígy működik, egy jelentős különbség van csupán ezen közösségi portálok  és a Webstar  között, hogy az utóbbival pénzt is kereshetünk . És ezért mit kell tennünk? Nincs más dolgunk, mint meghívni ismerőseinket a Webstarba. Erről bővebben a WEBSTAR MENÜ-ben olvashat!
A legtöbben nem veszik valós lehetőségnek az MLM rendszerben végzett munkát, annak ellenére, hogy ez az egyetlen olyan lehetőség, mely mindenki számára kiugrási lehetőséget jelent. Ugyanis egy MLM rendszerben részmunkaidőben dolgozhatsz amíg nincs megfelelő bevételed, nem fordulhat elő, hogy kirúgnak az állásodból, teljesítményalapú a fizetés, így nem fordulhat elő, hogy a kemény munkáért kevés fizetést kapsz, nincs konkurenciaharc, támogatás és oktatás van jelen a rendszerben, mely hihetetlen értékeket tud átadni a számodra.
A legtöbben egyáltalán nem ismerik ezt a munkamódszert, csak azt hiszik hogy ismerik. Ez érthető, hiszen oktatási rendszerünk azt sulykolja az emberekbe, hogy tanulj jól, válassz egy szakmát, foglalkozást, helyezkedj el, dolgozz a nyugdíjazásodig, de lehetőleg az első nyugdíjadat már ne érd meg.
Az emberek többsége nem hisz abban, hogy valaha is talál magának egy biztonságos munkahelyet, ahol megfelelő fizetést fognak számára biztosítani, hogy öreg korában elég lesz a nyugdíja és nem kell már dolgoznia és gondtalanul élvezheti azokat az éveket s mégsem mer változtatni. Pedig az ember csak akkor lehet sikeres és gazdag, ha változtat, ha a félelem helyett veszi a bátorságot, és előrelép a céljai felé.
Az MLM rendszerben rejlik a legnagyobb esély arra, hogy pénzt keressünk és emellett függetlenek is legyünk. Az ilyen típusú rendszerben mindenki a saját magad ura lehet, függ senkitől, és semmitől. Nem kell szakítanunk a jelenlegi életvitellel, a jelenlegi munkánk mellett lehet végezni ezt az otthoni munkát. Lehetőség van így arra, hogy különösebb változás nélkül kezdjünk el bevételhez jutni és 3-4 év komoly, aktív munka után olyan jövedelemmel rendelkezzünk, amit el nem vehetnek tőlünk, sokkal több lesz mint amennyi a nyugdíj lehet, és közben elsajátítunk egy olyan életformát, aminek már köze sincs a szürke általánossághoz.

Erről a témáról bővebben az MULTI LEVEL MARKETING MENÜ-ben olvashat!

Amennyiben élni szeretne a lehetőséggel és otthoni munkavállaló szeretne lenni, hogy saját maga oszthassa be az idejét és ezzel szeretne esetleg nem mindennapi jövedelemre szert tenni, vagy csak felhasználóként szeretné kipróbálni a Webstart, mert vásárolni, edzeni szeretne, vagy csak egy közösséghez szeretne tartozni, akik törődnek az egészségükkel, akkor regisztráljon a Webstarba! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá