Szépség és karcsúság


Jóléti társadalmunk egyik tünete sok embernek okoz gondot. A túlsúly. Úgy az ipari országok, mint a fejlődő országok a túlsúlyos­ság és az adipositas (erős elhízás) „epidémiaszerű” terjedését figyelik meg. Az Egészségügyi Világszervezet már cselekvésre szólította fel a politikusokat. Korlá­tozni kellene a zsíros és a cukortartalmú élelmiszerek reklámozását, az embereket ösztönözni kellene, hogy töb­bet  mozogjanak. A túl nagy testsúly ugyanis nem csupán az érintett vitalitására hat, hanem rendkívül nagy egészségi koc­kázatot is jelent.

Súlycsökkentés jojóhatás nélkül

A legtöbb ember sok diétát kipróbál élete során, amik rövid ideig tartó siker után gyakran még több túlsúlyhoz vezetnek – ez a hírhedt jojóhatás. A jojóhatás oka, hogy a szervezet fogyókúra közben először takaréklángra kapcsol, és a diétázás után is megelégszik kevesebb kalóriával. A diéta utáni nagyobb táplálékmennyiséget viszont nem képes olyan gyorsan energiává alakítani. A szervezet zsírtartalékokat létesít, felkészülve az újabb szükséghelyzetre.

Vitálitás és karcsúság diéta és éhezés nélkül ­

A Webstar megmutatja Önnek, hogyan használhat­ja helyesen a szénhidrátokat és zsírokat a táplálkozásban. Különböző kérdések segítségével meghatározásra kerül, hogy jó vagy rossz „táplálék felhasználó” e. A kiértékelés a tudo­mányosan megalapozott anyagcseretípus-elv szerint történik. A Webstar összesen nyolc különböző al-indexből határozza meg a személyes vitalitáshányadosát, amely segítségével ponto­san megtudhatja, hogyan áll a táplálkozás és mozgás dolgában.
A Webstar saját élelmiszerekre vonatkozó színkód rendszerrel ren­delkezik, mely alapján rögtön be tudja sorolni, hogy melyik „szín” való reggelijéhez, ebédjéhez és vacsorájához, méghozzá táplálkozási típusát figyelembe véve. A Webstar ezen felül min­den élelmiszerhez vitálanyag pontokat rendelt hozzá, hogy étkezése összeállításakor az optimális vitálanyag-ellátást min­dig figyelemmel kísérhesse! Használja a Webstart! Jutalma 50-1oo grammal kevesebb zsír csupán egy éjszaka alatt!
A Webstar átfogó tervezési lehetőségeket kínál a fitness modulokon belül. Válasszon a tréning programok közül, ame­lyeket egyénre szabottan állított össze. Ha motivációra van szüksége, támogatást a Webstar sziget strandján a 3 D-s fitness centerben találhat. Laura bemutatja az Ön által kiválasztott erőnléti és állóképességet javító gyakorlatokat és elmagyarázza, hogy mit kell tennie. A Webstar sziget-futás során Laurával együtt kocoghat!
Több, mint 1oo sportág közül van lehetőség választani. Szintén bőséges a választék stretching- és pihenő gyakorlatok terén, mind­azoknak, akik hajlékonyságukon szeretnének javítani vagy kikapcsolódást keresnek. A gyakorlatok hátteréül szolgáló helyszínek valóban lélegzetelállítóak: az élményt tovább fo­kozza a stégről megpillantható tenger panorámája és a joga helyszínéül szolgáló vízesés.A tartós és egészséges fogyás egyszerű. Egy bizonyos időszakon keresztül vigyen be kevesebb energiát szervezeté­be és eképp hozzon létre energia hiányt. Ezenkívül esténként figyeljen az energia- és szénhidrátszegény étkezésre. Így az al­vás során könnyebben válik karcsúvá!A WellStar termékeinek legújabb fénypontja a Viewty. A legújabb tudomonyos felismerések arra utalnak, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletben való szinergetikus fúziójával érhető el: a WellStar Viewty termékkel (jelentése a látható szépség, a beauty és a view szavakból alkotva).A WellStar Viewty évszázados tudást és hosszú kutatást egyesít egy olyan hatóanyag-kombinációban, amely ebben az összetételben és minőségben teljesen egyedülálló.A Viewty termékek a Webstar 3 lépcsős rendszer részei, amelyek segítenek a karcsú és vitális test elérésében, 1. lépés: a Webstar megmutatja a helyes utat. Ahogy már említettem, táplálkozási típus, valamint a személyre szabott táplálkozási és fitness tervek kerülnek meghatározásra. 2. lépés: Viewty LC mint teljes értékű, szénhidrátszegény energiaital gyors segít­ség. 3. lépés: A Viewty Caps mint kiváló minőségű szépség­kúra tartós sikert bíztosít.

Viewty LC fogyasztó ital

A Viewty LC egy energiaszegény ital, amelynek na­gyon finom íze van és amely biztosítja a fogyáshoz szükséges mérsékelt energiahiányt. A jó minőségű, természetes bio­komponensek opitimalizálják a vitális anyagokkal való meg­felelő ellátást. A speciális többkomponensű fehérjék a fogyás során a izomtömeg leépülése ellen hatnak. Az éjszaka aktív fehérjekomplex elősegíti a súlycsökkenést. A fogyás fázisa alatt a Viewty LC kiválóan helyettesíti a vacsorát. Így a súly­csökkenés akár 30 %-al olcsóbban elérhető, mint a hagyo­mányos étkezés esetén.
A Webstar hatékonyan segíti Önt az étrend átállásban. A savófehérjék (WPC) és a tejfehérjék (MPC) gondos­kodnak a magas energia-anyagcseréről, alacsony, szénhidrát-felvétel esetén.Ugyanakkor, a kazein éjjel fejti ki hatását, az egész éjszaka folyamán segíti a zsírége­tést, miközben a természetes ballaszt­anyagok megelőzik az „éjszakai éhezést”.Legjobb, ha a Viewty LC-t ital formájában este fogyasztjuk, és így rendkívül hatékonyan fejti ki hatását a VIEWTY BEAUTY kap­szulákkal kombinálva.Az egyhavi csomag 6o ta­sakot tartalmaz, dara­bonként 10 grammos adaggal = 6o Viewty ital.Összetevők: tejsavófehérje, inulin, tejfehérje-koncentrátum, maltodextrin, narancslépor, étkezési sav (citromsav), magnézium-karbonát, aroma, édesítőszerek (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát), színezék (béta-karotin) riboflavin-5-foszfát nátriumsója (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) cianokobalamin 0,1 % (B12-vitamin), nátrium-szelenit.

Viewty Beauty Caps

A Viewty Caps-nél a CLA a csúcs-bio-hatóanyag. A konjugált linolsavak jóvoltából szenzációs fogyási ered­mények érhetők el. Például egy norvégiai tanulmány alátá­masztja, hogy a leépült zsír nem rakódik vissza. Tehát nem jött létre a jojo effektus. Más tanulmányok tanúsága szerint, a CLA a zsíranyagcserét kiváltképp serkenti és elősegíti a test zsíranyag tartalmának leépülését a has tájékán és ezzel egyi­dejűleg stimulálja az izomrész növekedését. A Viewty Caps többek között Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Mindezek azt eredményezik, hogy a tápanyagok hőenergia generálása fo­kozódik. Ez egyértelműen magasabb energia készenlétet kí­ván a szervezettől, amely másrészt a zsír leadása révén válik elérhetővé.
Fő összetevői a legígéretesebb wellness termék, a CLA (konjugált linolsav), az Omega-3 és Omega-6 zsírsa­vak, valamint egy rendkívül hatásos E-vitamin kom­plexum.
Ez a kombináció a termogenezis segítségével gondoskodik a további zsírbontásról, különösen a problémás területeken. Az értékes E-vitamin védi a bőrt az öregedési folyamatokkal szem­ben, és az Omega-3 és -6 zsírsavakkal együtt hozzájárul a feszes és fiatalosan rugalmas bőr megőrzéséhez.
A Viewty adag 6o kapszulát tartalmaz, az érté­kes CLA, E-vitamin és az Omega-3 és -6 zsírsavak összetevőivel.
Amennyiben szeretné megvásárolni a termékeket, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A WebStarról bővebben olvashat a WELLNESS AZ INTERNETEN MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá