Világszerte virágzik a direkt marketing ágazata


Húsz éve világszerte virágzik a direkt marketing ágazata. Egyre többen döntenek az önállóság mellett ezen a növekvő piacon. Időközben az egész világon hatvanmillió ember döntött e mellett az új üzleti trend mellett, és havonta több mint egymillióval gyarapszik a számuk. A tendencia erősen felfelé ível. Németország és Európa vásárlóerejével a kulcs­fontosságú piacok közé számít, és rendkívüli növekedési potenciált nyújt. Ügy látszik, nincs jobb üzleti forma, mely az embereknek annyi vállalkozási jövedelmi potenciált kínálna, mint a jövő első számú, lendületes ágazata, a direkt marketing.
A direkt marketing erős növekedésének egyszerű a magyarázata: a fogyasztók magatartását egyre in­kább a begubódzás és a családközpontúság jellem­zi. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztó egyre többször él azzal a lehetőséggel, hogy otthoni környezetében szolgáltassa ki magát, illetve hogy oda szállítsanak neki. A jövő fogyasztói magatartása tehát teljes egé­szében megfelel a direkt marketing sajátosságainak. Ideális előfeltétel tehát ahhoz, hogy a direkt marke­ting területén saját üzletet építsenek fel.Miközben tehát az utóbbi években a hagyományos kereskedelem, mint ahogyan az egész gazdaság is, egyre stagnál, a direkt marketinggel foglalkozó cé­gek forgalma folyamatosan, átlagon felüli mérték­ben nőtt.És itt van a direkt marketing legújabb trendje, az e-networking. Az e-networking cégek felismerték a technológiai átalakulást, és felhasználják az internetet arra, hogy ügyfeleket nyerjenek, és optimálisan foglalkozzanak velük. Ezen rendkívül fejlett cégek értékesítési part­nerei így drága időt takarítanak meg, amit aztán a csapatuk felépítésére fordíthatnak. Az internet segít­ségével így a legrövidebb időn belül milliónyi új ügyfelet találnak, optimálisan ellátva és megtartva őket.Ez a kombináció gondoskodik a forgalom gyors növekedésérőöl, ugyanakkor az ügyfelek hűségéről. Európában ez a trend még viszonylag új, de számítani lehet rá, hogy ez az üzleti rendszer az ala­csony költségek mellett elérhető magas jövedelem­nek köszönhetően ugyanolyan gyorsan érvényesülni fog, mint az USA-ban.Németország és az Európai Unió még nagyobb piacot jelent, mint az Amerikai Egyesült Államok. Sokkal többen élnek itt, ugyanakkor lényegesen ki­sebbek a távolságok. Egyre többen keresnek valódi többletjövedelmet, vagy akár új karrieresélyt. Milliós potenciál több mint 68o millió elégedetlen európai­val, akik most a megfelelő üzletre várnak!
Mindenki, aki a jövőjét saját kezébe akarja venni ahelyett, hogy bizonytalan jövő elé nézne, pontosan a megfelelő helyen van a direkt marketingben vagy az e-networkingben.

A közvetlen értékesítésben kiváló minőségű ter­mékeket forgalmaznak. A kiskereskedelem sem a fogyasztó által kívánt minőséget, sem a tanácsadá­si minőséget nem tudja nyújtani, ezért egyre több fogyasztó dönt amellett, hogy a direkt marketing ügyfelévé válik.

Szóljon hozzá