Vitalitás és egészség


A mikroalgapor rendkívül kíméletes elő­állításának köszönhetően -szórva-szárítás- nem a vitálanyagokat elpusztító forró hőmérsékle­ten, hanem egészen kíméletesen, testhőmér­sékletű meleg levegő ráfúvatásával az összes vitálanyag megmarad teljes széles palettájá­ban, és biztosítva van a biológiai hozzáférhe­tőségük.
A chlorella és a spirulina alga egyetlen termékben történő kombinációja optimális tápanyag-felvételt biztosít. A chlorella megtisz­títja a sejteket, ezt követően a spirulina ellátja azokat számos tápanyaggal.Természetes, az algák vitálanyagaival a lehető legjobban összeillő ízanyagok hozzáadása által a Green Gold Solar és Lunar terméke nem csupán nagyon hatékony és egészséges, hanem íz­letes termék is lett. Ezzel a wellness ágazatban va­lóban kiemelkednek a ver­senytársak közül.
A Green Gold mikroalga termékek szisztematikus, teljes körű vitális ellátást biztosíta­nak a dinamikus emberek számára. A Spirulina és Chlorella mikroalgák természetes vitálanyagokból álló kincsestára képezi a millióféleképpen értékesített Green Gold mikroalga termékek receptúrájának alapját.

Green Gold Forever Young natúr és mentás- A 100%-os alga

100 %-ban Spirulina, Chlorella és kőalga mikroalgákból áll. A vitálanyagok harmonikus összetétele könnyen és egyszerűen fogyaszthatóvá teszi a Green Gold termékeket. Az ISO 9001 által „tanúsított termesztés” garantálja a természe­tes, tartósítószerektől mentes minőséget!
Egy erőforrás telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval köztük mind a 8 esszenciális aminosavval. A három mikroalga, nevezetesen a Spirulina platensis alga,  Chlorella vulgaris alga és Lithothamnium calcareum alga keveréke kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz (50-60%-ban), valamint tiszta, ionizált kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok utóhatásait megelőzzük, és rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is.

Erőforrás testnek és léleknek egyaránt

A Green Gold Forever Young menta és natúr termékekkel megkapjuk a szervezetünk számára szükséges vitálanyagokat, melyek nagyrészt hozzájárulnak a frissességünkhöz és jó közérzetünkhöz. Az összes táp- és életfontosságú anyag százalékosan koncentrált és harmonikus formában van jelen. Ezáltal biztosított a megfelelő ellátás, melyeket a szervezetünk különösen könnyen fel tud venni.

A fehérjék, vitaminok, szénhidrátok, nyomelemek, esszenciális zsírsavak, ásványi anyagok fő hatásai:

- vitális egészség, öregedésgátlás
- immunerő, anti-stressz
- természetes szépség, mentális egyensúly
- aktív fitness, maximális energia
- súlycsökkenés

Ajánlott fogyasztás

2 x 3  gramm/nap ( teáskanál), gyermekeknek pedig 2 x 1,5 – 2  gramm/nap  szénsavmentes ásványvízben, gyümölcslében, hideg italokban elkeverve reggel és este, kortyonként fogyasztva.
A Green Gold Forever Young Mentás és Natúr termékek  esetében célszerű a fokozatosság elvét alkalmazva hozzászoktatni a szervezetet az „élő ételhez”,  7-10 nap alatt emelni a napi  adagot a maximális adagra. Ha megfelelő előkészítés, fokozatosság mellett tesszük ezt, a testnek marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, elkerülhetjük ilyen formán a reverz tüneteket (méregtelenítési krízist), amely esetleg átmeneti hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, fáradékonyság, fejfájás, náthaszerű tünet, ízületi fájdalmak  stb. formájában jut kifejezésre, amelyeket természetesen nem kudarcélményként kell megélni, hanem diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni.

Figyelem!

Létező, de nem kezelt pajzsmirigy betegség (túlműködő pajzsmirigy)  esetén jódtartalma miatt, óvatosan fogyassza a WellStar Green Gold termékeket, kérje ki orvosa véleményét! Ajánlatos a Forever Young termékek helyett a Green Gold Solar és Lunar termékeket fogyasztani az alacsonyabb jódtartalom miatt.
A fehérjediétán élő vese- vagy májbetegek az alga  fehérje tartalmát vegyék figyelembe az étrend kialakításánál.
A mikroalga intenzív immunerősítő hatása miatt autoimmun-betegek is kérjék ki orvosuk tanácsát, ajánlatos a véralvadásgátló-szereket fogyasztóknak is konzultálni orvosukkal, gyógyszerészükkel, mivel a mikroalga omega-3 zsírsavtartalma által maga is hígíthatja a vért.

Összetétel

Green Gold Forever Young  (Pulver 100 % Pur)   natúr – 100 % algapor
100 % -ban tartalmaz Spirulina platensis és Chlorella vulgaris mikroalgákat  és Lithotamnium Calcareum kőalgát.Green Gold Forever Young  (Pulver Mint ) mentás
80 %-ban tartalmaz mikroalgát ( Spirulina Platensis, Chlorella vulgaris mikroalgaport és Lithothamniumot)

Kiszerelés

A 180 g-os doboz 60 adagot tartalmaz, és több mint 4000 különböző természetes hatóanyagból áll.

A 3 féle mikroalgáról és jótékony hatásukról többet megtudhat a MIKROALGÁK MENÜ-ben!

Green Gold Solar – a reggeli ital!

Vegyes trópusi gyümölcsökkel ízesített algaporkeverék, étrendkiegészítő.
Sok éves kutatómunka eredményeként sikerült egy olyan  forradalmian új  táplálék-kiegészítőt megalkotni, amely a szervezetet reggel felkészíti,  lendületbe hozza.  Kezdje optimálisan a napot! Adjon meg mindent a szervezetének, amire szüksége van! A Green Gold Solar egy teljes körű vitális ellátást biztosító, olyan tápanyag-kombináció, mely a szervezetet egész napra ellátja a szükséges tápanyagokkal, életenergiával. Tiszta növényi összetevőkből áll, fő alkotóeleme a Spirulina platensis és a Chlorella vulgaris  mikroalgák.
A WellStar Green Gold Solar Tropical ital Spirulina platensis és Chlorella vulgaris mikroalgákat, acerola-cseresznyét és papayát tar­talmaz. Ezáltal a szervezet csúcsmennyiségben hozzájut minden fontos vitaminhoz, ásványi anyaghoz, esszenciális és nem esszenciális aminosavhoz, valamint több mint 2ooo ismert enzimhez, amelyek a szervezetben sok fontos folyamathoz nélkülözhetetlenek.
Egyetlen pohár Green Gold Solar több kilo­grammnyi gyümölcsből és zöldségből nyerhe­tő mennyiségnek felel meg, hűen a WellStar mottójához: természetes, egyszerű és kedvező árú.
Az acerola-cseresznyében rekord mennyiségű C-vitamint talál­ható. Ez a vitamin támogatja az immunrendszert, energetizál és küzd a szabadgyökök ellen. De a papaya is több egy egyszerű trópusi ízforrásnál. A benne rejlő papain enzim segít az emésztésben, és hatékonyan hozzájárul az általános reggeli jó közérzethez! Karcsú alakot is tud tenni. Sportolók is kedvelik, hiszen zsír- és fehérjebontó (papain) enzimei különösen fontosak az optiális tápanyag-feldolgozásban, segítik emésztésünket.
A Spirulina alga feltölt, regenerál, a optimális  arányban tartalmazza azt a több, mint 4000 vitális anyagot, amely az emberi szervezet  egészséges  működéséhez elengedhetetlenül szükséges. 1 gramm  az algából, a vitálanyagok tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek.
A Chlorella alga segít a szervezet lúgosításában és sejtszintű méregtelenítésében és a sav-bázis egyensúly helyreállításában, a magas klorofill-tartalma által javítja a sejtek oxigénellátását.

Összetevők

Spirulina platensis mikroalgapor (50.5%), papayapor 15%, dextróz, chlorella vulgaris mikroalgapor 9%, acerolapor 5%, egzotikus aroma(laktózt tartalmaz), papain.

Felhasználási javaslat

Naponta egyszer, reggel 1 púpozott mokkáskanál (kb. 2-3 gramm, súlyosabb esetben 4 gramm) algaporkeveréket oldjon fel 250ml  (hideg v. langyos) ivóvízben vagy gyümölcslében és ezt kortyonként fogyassza. A 1 fő részére 1-1,5 hónapra elegendő. (Ajánlatos kisebb adaggal kezdeni és fokozatosan emelni az adagot a 3-4 gramm/ adagra!) A Green Gold Solar és Green Gold Lunar termékek esetében célszerű a fokozatosság elvét alkalmazva hozzászoktatni a szervezetet az „élő ételhez”,  7-10 nap alatt emelni a napi  adagot 4 grammra. Ha megfelelő előkészítés, fokozatosság mellett tesszük ezt, a testnek marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, elkerülhetjük ilyen formán a méregtelenítési krízist, amely esetleg átmeneti hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, fáradékonyság, fejfájás, náthaszerű tünetek, ízületi fájdalmak   stb. formájában jut kifejezésre, amelyeket természetesen nem kudarcélményként kell megélni, hanem diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni.

Figyelem!

Létező, de nem kezelt pajzsmirigy betegség (túlműködő pajzsmirigy)  esetén jódtartalma miatt, óvatosan fogyassza a WellStar Green Gold termékeket, kérje ki orvosa véleményét! Bár a Solar termékek jódtartalma messze alacsonyabb, mint a kereskedelemben lévő élelmiszer sóé. A fehérjediétán élő vese- vagy májbetegek az alga  fehérje tartalmát vegyék figyelembe az étrend kialakítás során!
A mikroalga intenzív immunerősítő hatása miatt autoimmun-betegek is kérjék ki orvosuk tanácsát, ajánlatos a véralvadásgátló-szereket fogyasztóknak is konzultálni orvosukkal, gyógyszerészükkel, mivel a mikroalga omega-3 zsírsavtartalma által maga is hígíthatja a vért.

Kiszerelés

120 gramm, 30 adag.

Green Gold Lunar Tropical & Herbs ­az egészséges ital elalvás előtt!

Ízesített étrendkiegészítő algaporkeverék, B6-vitaminnal és gyógynövényekkel.
Egy aktív nap után kellemesen ellazítja, megnyugtatja. A Spirulina mikroalga mellett, több évszázadok óta jól bevált gyógynövényt is tartalmaz, pl. a zsályát, citromfüvet, kakukkfüvet és almapektint. Ezek megnyugtatják, megtisztítják a szervezetet. Lerövidítik az elalvási fázist, hosszabb, pihentetőbb alvást biztosítanak. Ezalatt feltöltődnek szervezetének vitál-anyag raktárai, előkészítve Önt a következő aktív napra.
A Green Gold Lunar Tropical & Herbs a spirulina és a chlorella mellett válogatott természetes gyógynövényeket is tartalmaz, amelyek előse­gítik, hogy a testünk megnyugodjon, regenerá­lódjon az éjszaka folyamán: a kakukkfű, a zsá­lya és a citromfű manapság újra közismert és megbecsült.
A zsálya na­gyon sokoldalú növény: képes a szervezet megnyugtatására és megtisztítására, és a benne lévő illóolajok segítségével a légzőszervek öntisztulását is elősegíti. A citromfű és a kakukkfű kiegyensúlyozza a lelket, és gondoskodik a mentá­lis ellazulásról.
Egyedülálló fűszeres-gyümölcsös ízét azonban nem csupán a természetes gyógynövényeknek köszönheti, hanem a benne található, kíméletesen szárított almának is. Vitaminjai, valamint a rostanyagok magas tartalma segíti a szervezetet az éjszakai tisztításban, emésztésben.
A Green Gold Lunar a fárasztó nap után gondoskodik a nap folyamán felgyülemlett feszültség oldásáról, és visszajuttatja a szervezetbe azokat a tápanyagokat, amelyek az előző órák során elhasználódtak.

Összetevők

Almapor 34%, Spirulina platensis mikroalgapor 26%, kakukkfűpor 15%, citromfűpor 12,8%, zsályapor 0,125 %, B6 vitamin.

Felhasználási javaslat

Naponta egyszer, este 1 púpozott mokkáskanál (kb. 2-3 gramm, súlyosabb esetben teáskanál: 4 gramm) ízesített algapor-keveréket oldjon fel 250 ml (hideg v. langyos) ivóvízben, vagy gyümölcslében és ezt a mennyiséget kortyonként fogyassza el. A doboz tartalma 1-1,5 hónapra elegendő. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl, a fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet.   (Ajánlatos kisebb adaggal kezdeni és fokozatosan emelni az ajánlott mennyiségig!)

Kiszerelés

120 gramm, 30 adag.

Amennyiben szeretné megvásárolni a termékeket, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A WebStarról bővebben olvashat a WELLNESS AZ INTERNETEN MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá