Vitalitás és szépség ajánlat


Wellstar végfelhasználói akció | 2011.02.01 – 2011.02.20.

Készüljön fel most a WellStar „Legyen karcsú tavaszra ajánlatával“ az új évszakra! Legyen aktív és vitalitással teli elérve ideális alakját!

Korlátozott akciós időszak:
kizárólag 2011.02.01. –2011.02.20. között

Akciós csomagok kedvezményes 59 EUR egységáron.
Akár 70%-os megtakarítás a végfelhasználóknak!

PERFECT VITALITY SZETT
1x Green Gold IMUNE®
1x Viewty LC GRÁTISZ

Akciós Ár
helyett 49.800 EUR
CSAK 17.000 HUF

BEAUTIFUL BODY SET
1x Viewty Caps
1x Viewty LC GRÁTISZ

Akciós Ár
49.800 HUF helyett
CSAK 17.000 HUF

Green Gold Imune

Korunk sokféleképp emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar jóvoltából ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesül. A Green Gold IMUNE egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, melyet a négy legértékesebb mikroalgatípusból, a Haematococcus Pluvialis-Algából, mely többezer kiváló biológiai hasznosíthatóságú vitális anyagot tartalmaz, valamint Spirulina Platensisból, Lithothamnium Calcareumból és a Chlorella Vulgarisból nyernek és megtalálható benne a természetes asztaxantin, a világlegerősebb antioxidáns sejtvédőpajzsa.
A Green Gold IMUNE a világrekord­antioxidánssal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, valamint másodlagos növényi összetevőkkel és nélkülözhetetlen aminosavakkal most az Ön elengedhetetlen vitalitás-terméke lehet.

Viewty Beauty Caps

A Viewty Caps-nél a CLA a csúcs-bio-hatóanyag. A konjugált linolsavak jóvoltából szenzációs fogyási ered­mények érhetők el. Például egy norvégiai tanulmány alátá­masztja, hogy a leépült zsír nem rakódik vissza. Tehát nem jött létre a jojo effektus. Más tanulmányok tanúsága szerint, a CLA a zsíranyagcserét kiváltképp serkenti és elősegíti a test zsíranyag tartalmának leépülését a has tájékán és ezzel egyi­dejűleg stimulálja az izomrész növekedését. A Viewty Caps többek között Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Mindezek azt eredményezik, hogy a tápanyagok hőenergia generálása fo­kozódik. Ez egyértelműen magasabb energia készenlétet kí­ván a szervezettől, amely másrészt a zsír leadása révén válik elérhetővé.
Fő összetevői a legígéretesebb wellness termék, a CLA (konjugált linolsav), az Omega-3 és Omega-6 zsírsa­vak, valamint egy rendkívül hatásos E-vitamin kom­plexum.
Ez a kombináció a termogenezis segítségével gondoskodik a további zsírbontásról, különösen a problémás területeken. Az értékes E-vitamin védi a bőrt az öregedési folyamatokkal szem­ben, és az Omega-3 és -6 zsírsavakkal együtt hozzájárul a feszes és fiatalosan rugalmas bőr megőrzéséhez.

Amennyiben szeretné megvásárolni a termékeket, akkor csatlakozzon a WebStarhoz vagy vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki! A WebStarról bővebben olvashat a WELLNESS AZ INTERNETEN MENÜ-ben!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá