Vitality Coaching-táplálkozási és fittnesstanácsadás


Szeretne egyszerűen és egészségesen fogyni? Szeretne vitálisabbá válni és frissebb, vonzóbb külsőt? Megmutatjuk Önnek az ehhez vezető egyszerű utat!

A probléma

A vitalitás, a fizikai állapot és a men­tális kiegyensúlyozottság egészséges egyensúlya. Alig akad valaki, aki ezt ne kívánná tartós állapotként a maga számára. Ideális lenne, ha nem túl sok mindenről kellene lemondani hozzá, és még élvezetes is lenne. Sajnos, az egé­szséges egyensúly céljának motivált meg­valósításával különböző tényezők állnak szemben, amelyek megnehezítik a tartós sikert.
Minden ember már a genetikai adottsá­gai miatt is egyedülálló. Így mindenki másképp reagál a mindennap elfogyasz­tott táplálékra is. Ebben az összefüggé­sben különböző anyagcseretípusokról is beszélnek. Ki ne irigyelné azokat, akik bármit megehetnek, amit csak akarnak, és egy grammnyi sem rakódik le rajtuk? A terített asztal másik oldalán ülő személy meg egy-két kilót hízik attól, hogy csak ránéz az ételekre. Genetikai összetéte­lünk döntően meghatározza a szervezet­ben végbemenő biokémiai reakciókat, melyek az étvágyat, valamint az éhség és a jóllakottság érzetét befolyásolják.
A felvázolt problémára nincsenek rövidtávú, tartósan pozitív hatású megoldások. Az étkezési szokások megváltoztatását mindig össze kell kapcsolni egy hosszú távú stratégiával. Különben nem csupán az érintett szenved rövidebb-hosszabb idő elteltével az őrületes diétázás miatt, ha­nem a személyes környezetére is idegölő hatással van mindez. A hagyományos diéták, fogyókúra-kísérletek több mint 95 százaléka ugyanott fejeződik be, ahol elkezdődött, sőt, az úgynevezett jojóhatás miatt még az összállapot romlásával is jár. Gyakran utána több kilót cipel magán az illető, mint a próbálkozás előtt, és az izomtömeg és a zsír aránya az egészségre káros módon a magasabb zsírarány felé tolódik el.

Lehetséges megoldások

Van, aki személyes tréner professzionális segít­ségét veszi igénybe táplálkozásának átállításához, hogy a lehető leghatékonyabb módon érje el a céljait. Sajnos, ez a segítség havi párszáz eurós költséggel jár, így a legtöbb fogyni akaró számá­ra elérhetetlen. Valójában csak az összes érintett mintegy három százaléka választja ezt az utat.
De mi történne akkor, ha mi mindannyian sok professzionális tanácsadó szaktudását élvezhet­nénk? Olyan személyes trénerekét, akik évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek ezernyi hivatásos sportolónak, híres személyiségnek és magánem­bernek nyújtott tanácsadásból. Olyan trénerekét, akik megrendelőiket a legmodernebb felismeré­sekre támaszkodva segítették abban, hogy a cél­jaikat hatékonyan és fenntartható módon érjék el. Pontosan ilyen profik vettek részt az első online fitness- és táplálkozási program, azaz a Webstar kifejlesztésében.
A Webstar mindannyiunknak lehetőséget kínál arra, hogy online hozzáférjünk a professzionális személyes tanácsadáshoz, ami alapváltozatában semmiféle költséggel sem jár.
Ezáltal mindenki esélyt kap arra, hogy professzionális útmutatás­sal és nagy örömmel hatékony módon kövesse személyes fitness- és vitalitási céljait, elérje őket, és az eredményt hosszú távon is megtartsa. A Webstar minden felhasználónak közvetlen utat kínál a nagyobb vitalitáshoz és fitnesshez.

Hogyan működik mindez?

A Webstar egy egyszerű eljárással megvizsgálja az utolsó hetek étkezési és mozgási szokásait, és minden felhasználó részére egyéni fitnesstervet és étrendet készít. Ebben az a rendkívüli, hogy Ön minden célt el fog érni, jóllehet a terv nagyvon­alú rugalmasságot tesz lehetővé. Az első tesztet további ellenőrző tesztek követik. Ezek kilenc kön­nyen érthető mutató alapján rendszeresen tájé­koztatják Önt a fitness- és vitalitási állapotában bekövetkezett haladásról.
Ön választhat egy egyénileg összeállított és egy előre megadott étrend közül.
Ezen túlmenően mindegyik figyelembe veszi az Ön genetikai adottságait, anyagcseretípusát és a legújabb tudományos, valamint biokémiai felismeréseket. Hol kapna másutt ilyen lehetőségeket, hogy vala­mit tehessen magáért anélkül, hogy drága egyéni tanácsadást kellene igénybe vennie?  A Webstar ezenfelül figyelembe veszi a munka mai világának követelményeit. A szükséges következetességen és fegyelmen kívül mindössze napi öt percet kell fordítania a saját vitalitására.
A Webstar ily módon teljesen új, fantasztikus lehetőségeket tár fel Ön előtt. Az integrált edzési és étkezési napló önellenőrzésre szolgál a sikert illetően, de emellett az Ön személyes, ingyenes ösztönzője is. A Webstar megjeleníti Önnek, hogyan jut közelebb céljához, ezzel külön adag lendületről gondoskodik. Az összesen kilenc különböző mutató már néhány hét elteltével jelzi Önnek az észlelhető haladást. Ön a testre szabott irodája, a „My Home” segítségével hiánytalanul rögzítheti a nagyobb fitness, vitalitás és mentális kiegyensúlyozottság felé vezető személyes útját. Tejszínhab a tortán az integrált Webstar „Universi­ty Center” a benne foglalt informatív, tanulságos anyagokkal, amelyek segítségével elmélyítheti a saját sikerstratégiájával kapcsolatos háttérisme­reteit.
Amennyiben kiváncsi egészségi állapotára és szeretne elvégeztetni egy egészségi állapot felmérő tesztet, vagy szeretne egy személyes fitness- és étkezési tanácsadót, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá