Vitality Community-a közösség


A WellStar Vitality Social Network üzlete egy új mérföldkő. Statisztikai szempontból nézve a Social Network rendszerek a leggyorsabban növekvő üzleti trendnek számítanak a világon. Iwiw, Facebook, XING, MySpace vagy Twitter oldalak aktuális 500 milliós felhasználói száma az előrejelzések szerint kevesebb, mint 12 hónapon belül a duplájára fognak emelkedni. 2012-ig előreláthatólag több, mint 2 milliárdan fog­nak Social Network-ben profillal rendelkezni, sőt sokan vélhetőleg többel is. A WellStar, a berlini központú Wellness konszern egy új Vitality Social Network-kel, a „Webstar”-ral járul mindehhez hozzá.
Kezdetben a WellStarnak egy víziója volt: Minden ember számára, a kispénzűek számára is, legyen lehetséges az egészséges élet. Átfogó kutatómunkát köve­tően 2oo4-ben kezdték meg a mikroalga alapú táplálékkiegészítő termékek kifejlesztését és piacra dobását. A WellStar időközben termék portfólióját további csúcstermékekkel bővítette. A legfris­sebb újdonság a Viewty termékvonal a „Natural Beauty” terén.
Az üzleti modell továbbfejlesztésében a WellStar fontos lépést tett meg. A Webstar 2008 végén a világon első Vitality Social Networkké alakult.
A WellStar Vitality Community-je összeköti a legmodernebb és leggyorsabb kommunikációt a legfontosabb értékkel, amely az emberek között létezhet: a Bizalom. A Webstar egyesíti az internet adta high-tech-et a network adta high touch-al”. A „kapcsolat közelség” a varázs­szó. Szűk baráti köröknek nem feltétlenül kell zártnak lenni. Lehet hogy láttunk már egymásról képeket vagy már leveleztünk is. A vitalitás és egészség képezi a közös téma alapját. Az online­ baráti felkérések óriási növekedést generálnak.
A következő évben a Webstar már megelőzi a XING-portált és Európa legnagyobb business networkerévé válik. A cél széles körű bővítések eredményeként 10 millió felhasználó.
A Webstar Community-ben a WellStar a közösségek kommunikációját a személyes ajánláson alapuló üzlettel és az internetes árukereskedelemmel köti össze.
A trendi emberek számára a Webstar Community ideális! Ossza meg barátaival, minél több emberrel a vitalitással és az egészséges életmóddal kapcsolatos tapasztalatait, számoljon be a Community tagjainak személyes sikerstratégiájáról, kérjen vagy adjon tanácsot a tagoknak, illetve gazdagodjon értékes információkkal a vitalitásról, egészségről!

Amennyiben szeretne egy olyan közösségi portálnak tagja lenni, ahol megoszthatja másokkal az egészségéhez kapcsolódó problémáit, tapasztalatait, szeretne az egészségével kapcsolatos tanácsokat kérni és adni és ezáltal segíteni másoknak is, akkor regisztráljon a WebStar-ba! A WebStar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban.

Szóljon hozzá