Webshop-Vitality Shopping


Minden ember számára, a kispénzűek számára is, legyen lehetséges az egészséges élet.” Ez a WellStar egyik víziója. De ha valakinek akár tíz terméket kell egyszerre szednie, hogy vitálanyag szükségletét teljes egészében fedezhesse, kisboltnyi vitálanyag terméket kell beszereznie. „Ez nem csak rendkívül körülmény­es, de rendkívül drága is.Nem kis összeg havonta háztartásonként és sze­mélyenként két-háromszáz eurót megelőzésre és wellnessre költeni. Ép­pen emiatt „nem nyílt még meg a legtöbb ember egészen a wellnesstrend előtt”.
„Csak a gazdagok számára legyen elérhető az egé­szség? Az emberek egyrészt egészségesek akarnak maradni, másrészt egyre kevesebb a pénzük.  Az egészség legyen mindenki számára megfizethető! Az embereknek a jövőben nem még több gyógyszerre van szükségük, hanem újra természetes vitálanyagokra, melyek a szervezetet védik és fitten, egészségesen tartják, hogy eleve ne betegedjen meg.
Dr. Grashoff, a WellStar egyik alapítója Ázsiában megtalálta, amit keresett, és piackésszé fejlesztette. Ez két mikroalga, a spi­rulina és a chlorella kombinációja. Csúcstermék, neve „Green Gold”. Ez a zöld arany időközben a WellStar International bejelentett, védett márká­ja. Ezzel a WellStar volt az európai piacon az első olyan vállalkozás, amely mikroalgákat italként kínált fel. 4000 vitálanyaggal és 9o százalékos biológiai rendelkezésre állással, ennyit talán egyetlen más termék sem nyújt.
A remek termék, az algaital azonban, sajnos még a fél sikerhez sem elég. A kérdés az, hogy hogyan akarják értékesíteni. Dr. Grashoff egyenesebb utat keresett a vásár­lók felé, biztos akart lenni benne, hogy a vevő a lehető legjobb terméket a lehető legjobb áron kapja meg.
A sikerhez vezető út a csúcstermék, azaz a Green Gold, és az értékesítési forradalom, az e-networking ötvözete. Az e-networking a köz­vetlen internetes értékesítés egyik változata. Az e-networkingnek van egy óriási előnye a ha­gyományos network marketinggel szemben: A termékeket az interneten keresztül közvetlenül a vásárlókhoz juttatják el. Ez azt jelenti, hogy az értékesítési partner már csak ajánlja a terméket sok személyes megvásárlója számára nincs szüksége áruraktárra. Nem kell a termékeket eladnia, vagy terítenie, mert a vásárló közvetlenül a WellStarnál rendeli meg a termékeket, méghozzá az internet segítségével.
A WellStarnak fantaszti­kus termékei és fantasztikus végvásárlói árai vannak. Az újrarendetési programban pedig ezen­ felül akár 5o százalékos árengedmény is lehet­séges. És ez azt jelenti, hogy a a Green Gold mikroalga ita­lok rendkívül olcsón kaphatók.  Ehhez jön az abszolút gyorsaság. Az áru, miután kifizették, futárszolgálat közreműködésével 48 órán belül megérkezik a vásárlóhoz.
A WellStar a végfogyasztó számára attraktív árkialakításával és az e-networking forradalmi koncepciójával optimálisan helyezkedett el. Úgy a wellness-, mint az energiaital piacon akár nyolcvan százalékkal is kedvezőbbek  és az áraikat inkább csökkentik,  mint hogy emelnék. A WellStarnál nagyon hosszú távra gondolkozik, mikroalga- és a természetes energiaitalainkkal abszolút páratlanok a piacon. A hat minőségében és az ár-teljesítmény arányban is hosszú távon egyáltalán nincs versenytársuk.
A jövőben a „Vitality Shopping” –nak rendkívül nagy lesz a jelentősége. A WellStar a saját vitality termékeivel képviseli magát az exkluzív Webstar ­shop-ban. A Webstar a közeljövőben sokrétű partner shop-okat fog kiépíteni, amelyekben a vitalitás, wellness és egészség téma­körökre helyeződik a fő hangsúly. A következő 5-1o évben a WellStar teljeskörű vitality szolgáltatóvá fog válni.
2010-ben indul a „Webstar Shopping World”, ahol abszolút prémium termékek csúcs áron lesznek kaphatók. (ruházat, ékszerek, utazások, lakberendezési cikkek…)
Minden WellStar partner ingyenesen kap egy rendkívül modern internetes e-networking rendszert. Az online üzletben az érdeklődők információkat hívhatnak le, a termékekről szóló filmeket néz­hetnek és a termékeket kényelmesen, közvetlenül megrendelhetik házhoz szállításra.

Amennyiben a Wellstar termékeit szeretné megvásárolni, vagy a jövőben prémium termékeket szeretne vásárolni akár 70%-al csökkentett áron, akkor csatlakozzon a WebStarhoz! A Webstar használata teljesen ingyenes és nem kötelez vásárlásra. Próbálja ki!

Regisztráció a Webstarba!

A linkre kattintva vagy a REGISZTRÁCIÓ MENÜ segítségével a Webstar oldalára kerül ahol ki kell töltenie a regisztrációt. Ezután a megadott e-mail címére kap egy levelet. Ez tartalmazza azt a 6 jegyű kódot, amit jelszóként, az első belépésnél kell használnia. Ezt a jelszót belépés után megváltoztathatja. Ezután Laura elkalauzolja Önt a Webstarban. A térképet használva könnyedén eljuthat a Webshop-ba. (Product World)

Szóljon hozzá