WebStar


A Webstar az első online Vitality Coaching, azaz tanácsadó program, mely mindenkinek személyesen, egyedileg felvázol egy új és egyszerű utat: hogyan legyen vitális és hogyan mutassa ezt ki, milyen legyen az opti­mális megelőzés és hogyan maradhat egészséges.

A személyes Vitality-Coaching ­ mindenkinek ingyenes

Webstar táplálkozási terv készítés

Ismerje meg, hogy melyik táplálkozási típusba tartozik és hogy mely élelmiszereket ehet problémamentesen. A vitálitás és karcsú alak elérhető stressz, diéta és éhezés nélkül – a táplálkozási típus meghatározása lehetővé teszi a tudatos és egészséges életmódot.

Webstar Fitness

Tegye életét aktívabbá a Webstar segítségével! Laura egy lélegzeteláltító 3-D környezetben mutatja meg Önnek, hogy növelheti kitartását. Tervezze meg a hetét egyénileg, amely­ben a több mint 100 sportágból választható számos gyakorlat lesz segítségére. Webstar Fitness – több vitalitás jó kedvvel.

Webstar Community

Ossza meg a több vitalitás és egészségesebb élettel kapcsolatos érdeklődését minél több emberrel és számoljon be a Community tagjainak személyes siker-stratégiáiról. Biztos tehet abban, hogy sokan adóznak majd elismeréssel.

Webstar University

Több mint 50 filmet tekinthet meg a táplálkozás és a mozgás témaköré­ben. Tegye életét kiegyensútyozot­tabbá, egészségesebbé és aktívabbá a személyi edzők szaktudása révén.

Szóljon hozzá